притисни ентер »

Ова е најслатката реакција на идниот татко кога дознава дека неговата сопруга е бремена
Ова е најслатката реакција на идниот татко кога дознава дека неговата сопруга е бремена

Ова е најслатката реакција на идниот татко кога дознава дека неговата сопруга е бремена

Веста за бременост и  очекување на ново бебе е секогаш возбудувачка, но реакцијата на овој иден татко е непроценлива. За помалку од една минута, тој помина низ толку чувства и емоции и тоа го покажа користејќи не еден туку два јазика за да ги  контролира возбудата и шок. Од „Не ти верувам“ до „О, мој Господе“, неговите смешни реакции и радост ќе ве