притисни ентер »

Која вакцина ја препорачуваат педијатрите за младите?
Која вакцина ја препорачуваат педијатрите за младите?

Која вакцина ја препорачуваат педијатрите за младите?

Здружението на италијански педијатри (СИП) препорачува вакцинација против ковид за сите млади и деца од 12 до 18 години, пишува весникот „Il Fato kotidijano“. Со препорака, италијанските педијатри даваат одговори на најчестите прашања на родителите на нивната официјална веб-страница. Педијатрите ја препорачуваат вакцината Фајзер/Бионтек за 18-годишници

Италијанските педијатри со препорака- познато која вакцина е најдобра за најмладите

Италијанските педијатри со препорака- познато која вакцина е најдобра за најмладите

Здружението на италијански педијатри (СИП) препорачува вакцинација против ковид за сите млади и деца од 12 до 18 години, пишува весникот „Il Fato kotidijano“. Со препорака, италијанските педијатри даваат одговори на најчестите прашања на родителите на нивната официјална веб-страница. Педијатрите ја препорачуваат вакцината Фајзер/Бионтек за 18-годишници