притисни ентер »

Ве лаже гладот? Еве како да го излажете и вие
Ве лаже гладот? Еве како да го излажете и вие

Ве лаже гладот? Еве како да го излажете и вие

Кога чувствувате глад, не брзајте веднаш во фрижидер да ставите нешто во устата. Прво треба да откриете дали навистина сте гладни, можеби воопшто не сакате да јадете, а причината е друга. Експертите ја нарекуваат оваа појава лажно чувство на глад. Кога телото има специфична потреба, ненамерно ослободува импулс на глад. Всушност, на нашето тело му треба