притисни ентер »

Како изгледа правилно чистење и дезинфекција на внатрешноста на автомобилот
Како изгледа правилно чистење и дезинфекција на внатрешноста на автомобилот

Како изгледа правилно чистење и дезинфекција на внатрешноста на автомобилот

Веќе претходно знаеме дека воланот е четири пати позагаден од седиштето на школка во јавен тоалет, а студиите покажаа дека рачката на резервоарот е една од најнечистите површини - 12.000 пати позагадена од тоалетското седиште. Сепак, сега заедничката тема е коронавирусот и прашање е како можеме да го дезинфицираме ентериерот на автомобилот. Класичните

Како правилно да го исчистите и дезинфицирате автомобилот?

Како правилно да го исчистите и дезинфицирате автомобилот?

Пандемијата на коронавирусот многумина ги натера посериозно да размислат за хигиената и чистењето на просторот во кои престојуваат. Истото важи и за внатрешноста на автомобилите. Со оглед на брзото ширење на коронавирусот, се поставува прашањето како може да го дезинфицираме ентериерот на автомобилот. Лари Косила е специјалист за детално чистење на

Еве како правилно да го исчистите и дезинфицирате ентериерот на автомобилот

Еве како правилно да го исчистите и дезинфицирате ентериерот на автомобилот

Пандемијата на коронавирусот натера многумина посериозно да размислат за хигиената и чистењето на просториите во кои престојуваат. Но, и кабината на автомобилот не е исклучок... Веќе нѝ е добро познат фактот дека воланот е 4 пати повалкан од ВЦ даската во јавен тоалет, а студиите покажуваат дека рачката од пумпата за танкирање е една од највалканите

Како да ги убиете вирусите во автомобилот, а да не го оштетите ентериерот?

Како да ги убиете вирусите во автомобилот, а да не го оштетите ентериерот?

Миењето на рацете и чистењето и дезинфекцијата на површините кои често се допираат се два најдобри начини за одбрана од ширењето од корона вирусот. Ова веќе сите го знаат и препорачуваат во секојдневието. Со оглед на тоа што Covid-19 и понатаму се шири, веројатно веќе ја научивте правилната техника за миење на рацете и научивте кои средства за чистење