притисни ентер »

ЈА „ЗДРМА“ НБА: Кајри Ирвинг одбил да остане во Селтикс за 19 милиони евра за една сезона, сега е слободен агент!
ЈА „ЗДРМА“ НБА: Кајри Ирвинг одбил да остане во Селтикс за 19 милиони евра за една сезона, сега е слободен агент!

ЈА „ЗДРМА“ НБА: Кајри Ирвинг одбил да остане во Селтикс за 19 милиони евра за една сезона, сега е слободен агент!

Шокантна вест од Бостон, Кајри Ирвинг, еден од најдобрите плејмејкери во НБА одбил да остане во Селтикси и со тоа одбил договор вреден 19 милиони евра по сезона. А тоа значи дека сега Кајри, кој со Кливленд има шампионски прстен, е слободен агент и дека може да оди во било кој клуб. Нешто слично како и Кевин Дурент. Се разбира дека трансфер –пазарот

ЈА „ЗДРМА“ НБА: Кајри Ирвинг одбил да остане во Селтикс за 19 милиони евра за една сезона, сега е слободен агент!

ЈА „ЗДРМА“ НБА: Кајри Ирвинг одбил да остане во Селтикс за 19 милиони евра за една сезона, сега е слободен агент!

Шокантна вест од Бостон, Кајри Ирвинг, еден од најдобрите плејмејкери во НБА одбил да остане во Селтикси и со тоа одбил договор вреден 19 милиони евра по сезона. А тоа значи дека сега Кајри, кој со Кливленд има шампионски прстен, е слободен агент и дека може да оди во било кој клуб. Нешто слично како и Кевин Дурент. Се разбира дека трансфер –пазарот

Ирвинг стана слободен агент

Ирвинг стана слободен агент

Каири Ирвинг нема да ја искористи можноста да го продолжи договорот со Бостон за уште една година и ќе стане слободен агент. 27-годишниот бек може да ја активира клаузулата за која станува збор и да обезбеди 21,3 милиони долари следната сезона, но ќе си ја проба среќата на пазарот за да обезбеди подобра зделка – за себе или за Селтикс. Ирвинг пристигна

Кајри Ирвинг ќе ги напушти Бостон Селтикс

Кајри Ирвинг ќе ги напушти Бостон Селтикс

Кајри Ирвинг нема да ја искористи опцијата во договорот која му овозможува да остане играч на Бостон Селтикс и наредната сезона. Информацијата ја објави американскиот новинар Шемс Чаранија. Ирвинг има опција во договорот, која му овозможува да заработи 21,3 милиони долари бруто, доколку и наредната сезона остане во Бостон. Сепак тој решил да стане

Кајри Ирвинг ќе ги напушти Бостон Селтикс

Кајри Ирвинг ќе ги напушти Бостон Селтикс

Кајри Ирвинг нема да ја искористи опцијата во договорот која му овозможува да остане играч на Бостон Селтикс и наредната сезона. Информацијата ја објави американскиот новинар Шемс Чаранија. Ирвинг има опција во договорот, која му овозможува да заработи 21,3 милиони долари бруто, доколку и наредната сезона остане во Бостон. Сепак тој решил да стане

Кајри Ирвинг ќе ги напушти Бостон Селтикс

Кајри Ирвинг ќе ги напушти Бостон Селтикс

Кајри Ирвинг нема да ја искористи опцијата во договорот која му овозможува да остане играч на Бостон Селтикс и наредната сезона. Информацијата ја објави американскиот новинар Шемс Чаранија. Ирвинг има опција во договорот, која му овозможува да заработи 21,3 милиони долари бруто, доколку и наредната сезона остане во Бостон. Сепак тој решил да стане

Очекувано: Ирвинг стана слободен агент

Очекувано: Ирвинг стана слободен агент

Каири Ирвинг нема да ја искористи можноста да го продолжи договорот со Бостон за уште една година и ќе стане слободен агент. 27-годишниот бек може да ја активира клаузулата за која станува збор и да обезбеди 21,3 милиони долари следната сезона, но ќе си ја проба среќата на пазарот за да обезбеди подобра зделка – за себе или за Селтикс. Ирвинг пристигна

Очекувано: Ирвинг стана слободен агент

Очекувано: Ирвинг стана слободен агент

Каири Ирвинг нема да ја искористи можноста да го продолжи договорот со Бостон за уште една година и ќе стане слободен агент. 27-годишниот бек може да ја активира клаузулата за која станува збор и да обезбеди 21,3 милиони долари следната сезона, но ќе си ја проба среќата на пазарот за да обезбеди подобра зделка – за себе или за Селтикс. Ирвинг пристигна

Очекувано: Ирвинг стана слободен агент

Очекувано: Ирвинг стана слободен агент

Каири Ирвинг нема да ја искористи можноста да го продолжи договорот со Бостон за уште една година и ќе стане слободен агент. 27-годишниот бек може да ја активира клаузулата за која станува збор и да обезбеди 21,3 милиони долари следната сезона, но ќе си ја проба среќата на пазарот за да обезбеди подобра зделка – за себе или за Селтикс. Ирвинг пристигна

Ирвинг стана слободен агент

Ирвинг стана слободен агент

Каjри Ирвинг нема да ја искористи можноста да го продолжи договорот со Бостон за уште една година и ќе стане слободен агент. 27-годишниот бек може да ја активира клаузулата за која станува збор и да обезбеди 21,3 милиони долари следната сезона, но ќе си ја проба среќата на пазарот за да обезбеди подобра зделка-за себе или за Селтикс. Ирвинг пристигна