притисни ентер »

МИА-Најави-свет
МИА-Најави-свет

МИА-Најави-свет

5 декември 2019 5 декември 2019 Виена – Министерска средба на претставници на државите во и надвор од Организацијата на земјите извознички на нафта (ОПЕК). Атина/Анкара – Европските комесари за миграција Илва Јохансон и Маргаритис Шинас во посета на престолнините на Грција и Турција. Брисел – Средба на министрите за финансии на земјите членки на ЕУ