притисни ентер »

Оваа градба е на продажба - бујрум детали
Оваа градба е на продажба - бујрум детали

Оваа градба е на продажба - бујрум детали

Станот каде што се родил славниот јужноамерикански револуционер Ернесто – Че Гевара, оди на продажба. Местото со површина од 240 квадратни метри, се наоѓа во зграда во неокласичен стил во градот Росарио, Аргентина. Последниот сопственик Франциско Фаруџа го купил 2002 година. Тој имал да го претвори апартманот во културен центар, но плановите не му

Оваа градба е на продажба - бујрум детали

Оваа градба е на продажба - бујрум детали

Станот каде што се родил славниот јужноамерикански револуционер Ернесто – Че Гевара, оди на продажба. Местото со површина од 240 квадратни метри, се наоѓа во зграда во неокласичен стил во градот Росарио, Аргентина. Последниот сопственик Франциско Фаруџа го купил 2002 година. Тој имал да го претвори апартманот во културен центар, но плановите не му

Во овој стан е роден Че Гевара: Заради корона вирусот неговото „богатство“ е ставено на продажба

Во овој стан е роден Че Гевара: Заради корона вирусот неговото „богатство“ е ставено на продажба

Станот во аргентинскиот град Росарио во кој е роден најпознатиот револуционер Че Гевара, беше пуштен на продажба пред неколку дена. Бизнисменот, кој е негов сегашен сопственик, наводно банкротирал поради корона вирусот, па тој веќе не е во состојба да се грижи за овој вреден имот. Неговата идеја била да се претвори станот во музеј посветен на Гевара,

Се продава станот каде се родил Че Гевара

Се продава станот каде се родил Че Гевара

Се продава станот каде се родил славниот јужноамерикански револуционер Ернесто – Че Гевара. Цената засега не е одредена. Местото со површина од 240 квадратни метри, е лоцирано во зграда во неокласичен стил во градот Росарио, Аргентина. Последниот сопственик Франциско Фаруџа го купил 2002 година. Тој сакал да го претвори апартманот во културен центар,

Се продава родното место на Че Гевара

Се продава родното место на Че Гевара

Станот каде што се родил славниот јужноамерикански револуционер Ернесто – Че Гевара, оди на продажба. Местото со површина од 240 квадратни метри, се наоѓа во зграда во неокласичен стил во градот Росарио, Аргентина. Последниот сопственик Франциско Фаруџа го купил 2002 година. Тој имал да го претвори апартманот во културен центар, но плановите не му

Се продава родното место на Че Гевара

Се продава родното место на Че Гевара

Станот каде што се родил славниот јужноамерикански револуционер Ернесто – Че Гевара, оди на продажба. Местото со површина од 240 квадратни метри, се наоѓа во зграда во неокласичен стил во градот Росарио, Аргентина. Последниот сопственик Франциско Фаруџа го купил 2002 година. Тој имал да го претвори апартманот во културен центар, но плановите не му

Се продава родното место на Че Гевара

Се продава родното место на Че Гевара

Станот каде што се родил славниот јужноамерикански револуционер Ернесто – Че Гевара, оди на продажба. Местото со површина од 240 квадратни метри, се наоѓа во зграда во неокласичен стил во градот Росарио, Аргентина. Последниот сопственик Франциско Фаруџа го купил 2002 година. Тој имал да го претвори апартманот во културен центар, но плановите не му

Се продава станот во кој е роден Че Гевара

Се продава станот во кој е роден Че Гевара

Станот, со површина од 240 квадратни метри, се наоѓа во зграда во неокласичен стил во градот Росарио, Аргентина. Станот каде што се родил славниот јужноамерикански револуционер Ернесто – Че Гевара, оди на продажба. Местото со површина од 240 квадратни метри, се наоѓа во зграда во неокласичен стил во градот Росарио, Аргентина. Последниот сопственик

Се продава станот во кој се родил Че Гевара

Се продава станот во кој се родил Че Гевара

Се продава станот во кој се родил Че Гевара Станот каде што се родил славниот јужноамерикански револуционер Ернесто – Че Гевара, оди на продажба. Местото со површина од 240 квадратни метри, се наоѓа во зграда во неокласичен стил во градот Росарио, Аргентина. Последниот сопственик Франциско Фаруџа го купил 2002 година. Тој имал да го претвори апартманот