притисни ентер »

Зошто жените запаѓаат во сексуална криза?
Зошто жените запаѓаат во сексуална криза?

Зошто жените запаѓаат во сексуална криза?

На многу жени им се случува да западнат во период на сексуален пост кој често знае да биде неподнослив. Сексот е нормална потреба и штом ќе се почувствува негов недостиг, променете го своето однесување. Доколку се фатите како се однесувате невообичаено и имате чудни реакции, голема е веројатноста дека сте западнале во длабока сексуална криза. Сепак,