притисни ентер »

Ова е храната што поттикнува среќа, според науката
Ова е храната што поттикнува среќа, според науката

Ова е храната што поттикнува среќа, според науката

Поголемиот дел од животот го поминуваме барајќи ја среќата. Без разлика дали станува збор за терапија, рутини за вежбање или медитации, сите ние сакаме да внесеме повеќе мир и радост во нашите животи. Но, кога размислуваме за работите што нѐ прават среќни, нашата исхрана обично не е на врвот на листата. Сепак, храната што ја јадеме игра голема улога