притисни ентер »

Баба го издрогирала семејството, им зготвила патка со марихуана
Баба го издрогирала семејството, им зготвила патка со марихуана

Баба го издрогирала семејството, им зготвила патка со марихуана

Седумчлено семејство од чешкиот град Вратимов за Божик завршило во болница со вртоглавици, мачнина и халуцинации, бидејќи бабата која спремала патка за празничната вечера наместо зачин, во јадењето ставила марихуана. Таа ја користела марихуаната за медицински цели. Во болница завршиле четворица возрасни, на возраст од 37 до 71 година, и две деца, од

Баба го издрогирала семејството, им зготвила патка со марихуана

Баба го издрогирала семејството, им зготвила патка со марихуана

Седумчлено семејство од чешкиот град Вратимов за Божик завршило во болница со вртоглавици, мачнина и халуцинации, бидејќи бабата која спремала патка за празничната вечера наместо зачин, во јадењето ставила марихуана. Таа ја користела марихуаната за медицински цели. Во болница завршиле четворица возрасни, на возраст од 37 до 71 година, и две деца, од