притисни ентер »

Во Италија рекордни речиси 11.000 нови случаи на коронавирус
Во Италија рекордни речиси 11.000 нови случаи на коронавирус

Во Италија рекордни речиси 11.000 нови случаи на коронавирус

Рекордни 10.925 нови случаи на коронавирус се регистрирани во Италија во последните 24 часа, а 47 пациенти починале, соопшти денеска Министерството за здравство. Ова е втор ден по ред како се регистрира најголемо дневно зголемување на бројот на новозаболени од почетокот на пандемијата. Италија беше најтешко погодената земја во Европа во првиот бран

Италија со уште повеќе новозаразени од вчера

Италија со уште повеќе новозаразени од вчера

Во Италија, во последните 24 часа, регистрирани се рекордни 10.925 нови случаи на зараза со Ковид-19, а починаа 47 пациенти, соопшти Министерството за здравство. Ова е втор ден по ред да се бележат највисоки бројки на заразени од почетокот на пандемијата. Италија, во првиот бран од епидемијата пролетоска, беше најтешко погодена земја во Европа, а по

Во Италија рекордни речиси 11.000 нови случаи на коронавирус

Во Италија рекордни речиси 11.000 нови случаи на коронавирус

Рекордни 10.925 нови случаи на коронавирус се регистрирани во Италија во последните 24 часа , а 47 пациенти починале, соопшти денеска Министерството за здравство. Ова е втор ден по ред како се регистрира најголемо дневно зголемување на бројот на новозаболени од почетокот на пандемијата. Италија беше најтешко погодената земја во Европа во првиот бран

Повторно соборен „црниот рекорд“ – што се случува во Италија?

Повторно соборен „црниот рекорд“ – што се случува во Италија?

Во Италија, во последните 24 часа се регистрирани рекордни 10.925 нови случаи на Ковид 19, а 47 пациенти починале, објави Министерството за здравство. Ова е втор ден по ред што се забележува најголемо дневно зголемување на бројот на новоинфицирани од почетокот на пандемијата. Италија беше најтешко погодената земја во Европа во првиот бран на епидемијата

Во Италија рекордни речиси 11.000 нови случаи на коронавирус

Во Италија рекордни речиси 11.000 нови случаи на коронавирус

Рекордни 10.925 нови случаи на коронавирус се регистрирани во Италија во последните 24 часа, а 47 пациенти починале, соопшти денеска Министерството за здравство. Ова е втор ден по ред како се регистрира најголемо дневно зголемување на бројот на новозаболени од почетокот на пандемијата. Италија беше најтешко погодената земја во Европа во првиот бран

Во Италија рекордни речиси 11.000 нови случаи на коронавирус

Во Италија рекордни речиси 11.000 нови случаи на коронавирус

Рекордни 10.925 нови случаи на коронавирус се регистрирани во Италија во последните 24 часа, а 47 пациенти починале, соопшти денеска Министерството за здравство. Ова е втор ден по ред како се регистрира најголемо дневно зголемување на бројот на новозаболени од почетокот на пандемијата. Италија беше најтешко погодената земја во Европа во првиот бран

Италија повторно со рекордни бројки: Речиси 11.000 заразени со коронавирус

Италија повторно со рекордни бројки: Речиси 11.000 заразени со коронавирус

Рекордни 10.925 нови случаи на коронавирус се регистрирани во Италија во последните 24 часа , а 47 пациенти починале, соопшти денеска Министерството за здравство. Ова е втор ден по ред како се регистрира најголемо дневно зголемување на бројот на новозаболени од почетокот на пандемијата. Италија/Фото: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO Италија беше најтешко

Италија повторно со рекордни бројки на новозаразени: Речиси 11.000 заразени со коронавирус

Италија повторно со рекордни бројки на новозаразени: Речиси 11.000 заразени со коронавирус

Рекордни 10.925 нови случаи на коронавирус се регистрирани во Италија во последните 24 часа , а 47 пациенти починале, соопшти денеска Министерството за здравство. Ова е втор ден по ред како се регистрира најголемо дневно зголемување на бројот на новозаболени од почетокот на пандемијата. Италија/Фото: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO Италија беше најтешко