притисни ентер »

Новиот Samsung смартфон на преклоп ќе биде многу поевтин од Fold
Новиот Samsung смартфон на преклоп ќе биде многу поевтин од Fold

Новиот Samsung смартфон на преклоп ќе биде многу поевтин од Fold

Технолошката компанија Samsung веќе работи на нов телефон на преклоп кој ќе биде претставен во февруари, 2010 година.. Се очекува овој модел да биде многу поевтин од моделот Galaxy Fold. Извори блиски до јужнокорејската компанија за „The Korea Herald“ рекоа дека смартфонот ќе има „шарка“ слична на онаа што ја има неодамна претставениот Motorola Razr,

SAMSUNG РAБOТИ НА НOВ ТEЛEФOН НА ПPEКЛOП: Ќe бидe мнoгy пoeвтин од мoдeлoт Fold

SAMSUNG РAБOТИ НА НOВ ТEЛEФOН НА ПPEКЛOП: Ќe бидe мнoгy пoeвтин од мoдeлoт Fold

Компанијата Samsung веќе работи на новиот телефон на преклоп, кој ќе биде претставен во февруари, а ќе биде многу поевтин од моделот Fold. Извори блиски до Samsung изјавија дека смартфонот ќе има шара слична на неодамна претставениот Motorola Razr, а цената ќе му биде 845 долари. Тоа е многу поповолно отколку претходниот модел Fold, кој чини 1.980

Новиот Samsung смартфон на преклоп ќе биде многу поевтин од Fold

Новиот Samsung смартфон на преклоп ќе биде многу поевтин од Fold

Технолошката компанија Samsung веќе работи на нов телефон на преклоп кој ќе биде претставен во февруари, 2010 година. Се очекува овој модел да биде многу поевтин од моделот Galaxy Fold. Извори блиски до јужнокорејската компанија за „The Korea Herald“ рекоа дека смартфонот ќе има „шарка“ слична на онаа што ја има неодамна претставениот Motorola Razr,

Новиот Samsung смартфон на преклоп ќе биде многу поевтин од Fold

Новиот Samsung смартфон на преклоп ќе биде многу поевтин од Fold

Технолошката компанија Samsung веќе работи на нов телефон на преклоп кој ќе биде претставен во февруари, 2010 година. Се очекува овој модел да биде многу поевтин од моделот Galaxy Fold. Извори блиски до јужнокорејската компанија за „The Korea Herald“ рекоа дека смартфонот ќе има „шарка“ слична на онаа што ја има неодамна претставениот Motorola Razr,

Motorola веќе го креира противникот на поевтиниот Samsung Fold

Motorola веќе го креира противникот на поевтиниот Samsung Fold

Откако се слушна дека Samsung ќе лансира Fold модел што ќе биде поевтин од Motorola Razr 2019 и ќе чини 815 долари, Motorola Mobility дефинитивно одлучи да креира нешто друго. Компанијата очигледно во моментот е во добра креативна кондиција. Идниот модел што компанијата на Lenovo планира да го лансира ќе биде модуларен, а според информациите на експертите