притисни ентер »

Тројца Ресенчани во одделни случаеви го прекршиле полицискиот час
Тројца Ресенчани во одделни случаеви го прекршиле полицискиот час

Тројца Ресенчани во одделни случаеви го прекршиле полицискиот час

Основното јавно обвинителство Ресен поднесе предлози за издавање казнени налози за три лица заради кривично дело – непостапување според здравствени прописи за време на епидемија, информираат од Јавното обвинителство. Обвинетите, како што е наведено во соопштението, не постапиле според прописите и наредбите со кои се определуваат мерки за сузбивање

Тројца ресенчани казнети заради НЕПОЧИТУВАЊЕ НА ПОЛИЦИСКИОТ ЧАС

Тројца ресенчани казнети заради НЕПОЧИТУВАЊЕ НА ПОЛИЦИСКИОТ ЧАС

Основното јавно обвинителство Ресен поднесе предлози за издавање казнени налози за три лица заради кривично дело – непостапување според здравствени прописи за време на епидемија, информираат од Јавното обвинителство. Обвинетите, како што е наведено во соопштението, не постапиле според прописите и наредбите со кои се определуваат мерки за сузбивање

Тројца ресенчани казнети заради НЕПОЧИТУВАЊЕ НА ПОЛИЦИСКИОТ ЧАС

Тројца ресенчани казнети заради НЕПОЧИТУВАЊЕ НА ПОЛИЦИСКИОТ ЧАС

Основното јавно обвинителство Ресен поднесе предлози за издавање казнени налози за три лица заради кривично дело – непостапување според здравствени прописи за време на епидемија, информираат од Јавното обвинителство. Обвинетите, како што е наведено во соопштението, не постапиле според прописите и наредбите со кои се определуваат мерки за сузбивање

Казнети три лица за непочитување на полицискиот час

Казнети три лица за непочитување на полицискиот час

Основното јавно обвинителство Ресен поднесе предлози за издавање казнени налози за три лица заради кривично дело – непостапување според здравствени прописи за време на епидемија, информираат од Јавното обвинителство. Основното јавно обвинителство Ресен поднесе предлози за издавање казнени налози за три лица заради кривично дело – непостапување според

Тројца ресенчани кривично приајвени за нарушување на полицискиот час

Тројца ресенчани кривично приајвени за нарушување на полицискиот час

Основното јавно обвинителство Ресен поднесе предлози за издавање казнени налози за три лица заради кривично дело – непостапување според здравствени прописи за време на епидемија, информираат од Јавното обвинителство. Обвинетите, како што е наведено во соопштението, не постапиле според прописите и наредбите со кои се определуваат мерки за сузбивање

Три глоби за непочитување на полицискиот час во Ресен

Три глоби за непочитување на полицискиот час во Ресен

Основното јавно обвинителство Ресен поднесе предлози за издавање казнени налози за три лица заради кривично дело – непостапување според здравствени прописи за време на епидемија, информираат од Јавното обвинителство. Обвинетите, како што е наведено во соопштението, не постапиле според прописите и наредбите со кои се определуваат мерки за сузбивање

Три глоби за непочитување на полицискиот час во Ресен

Три глоби за непочитување на полицискиот час во Ресен

Основното јавно обвинителство Ресен поднесе предлози за издавање казнени налози за три лица заради кривично дело – непостапување според здравствени прописи за време на епидемија, информираат од Јавното обвинителство. Обвинетите, како што е наведено во соопштението, не постапиле според прописите и наредбите со кои се определуваат мерки за сузбивање

По 2000 евра казна за тројца ресенчани за непочитување на полицискиот час

По 2000 евра казна за тројца ресенчани за непочитување на полицискиот час

Основното јавно обвинителство Ресен поднесе предлози за издавање казнени налози за три лица заради кривично дело – непостапување според здравствени прописи за време на епидемија, информираат од Јавното обвинителство. Обвинетите, како што е наведено во соопштението, не постапиле според прописите и наредбите со кои се определуваат мерки за сузбивање

Постапки за три непочитувања на полицискиот час во Ресен

Постапки за три непочитувања на полицискиот час во Ресен

Основното јавно обвинителство Ресен поднесе предлози за издавање казнени налози за три лица заради кривично дело – Непостапување според здравствени прописи за време на епидемија од член 206 став 1 од Кривичниот законик. Обвинетите не постапиле според прописите и наредбите со кои се определуваат мерки за сузбивање или спречување на заразна болест предизвикана

Но го почитувале полицискиот час, казнети тројца Ресенчани

Но го почитувале полицискиот час, казнети тројца Ресенчани

Но го почитувале полицискиот час, казнети тројца Ресенчани Основното јавно обвинителство Ресен поднесе предлози за издавање казнени налози за три лица заради кривично дело – непостапување според здравствени прописи за време на епидемија, информираат од Јавното обвинителство. Обвинетите, како што е наведено во соопштението, не постапиле според прописите