притисни ентер »

15 Девојки и момци кои „сфатиле“ дека матурата треба да биде погламурозна од Оскари…
15 Девојки и момци кои „сфатиле“ дека матурата треба да биде погламурозна од Оскари…

15 Девојки и момци кои „сфатиле“ дека матурата треба да биде погламурозна од Оскари…

Со оглед на тоа што се слави еднаш во животот, некои матуранти мислат дека овој настан е поважен од сè останато во животот… Матурската прослава е настан кој се случува еднаш во животот, па некои ученици мислат дека треба да се појават во аутфити наменети за на црвен тепих на Оскари или маскирани како за на Мет гала. Покрај оние кои ја сфаќаат матурата