притисни ентер »

Пронајдени човечки остатоци во чанта оставена пред куќа во Даблин
Пронајдени човечки остатоци во чанта оставена пред куќа во Даблин

Пронајдени човечки остатоци во чанта оставена пред куќа во Даблин

Ирската полиција истражува наводно брутално убиство, откако добила дојава дека се пронајдени човечки остатоци во чанта оставена пред куќа во северниот дел на Даблин. Првичните информации покажуваат дека се откриени остатоци од отсечени екстремитети – две раце и нога. Полицијата ја блокирала областа. Приоритет ќе биде да се идентификува жртвата откако

Ирската полиција истражува наводно убиство, пронајдени човечки остатоци во чанта

Ирската полиција истражува наводно убиство, пронајдени човечки остатоци во чанта

Првичните информации покажуваат дека се откриени остатоци од отсечени екстремитети – две раце и нога. Ирската полиција истражува наводно брутално убиство, откако добила дојава дека се пронајдени човечки остатоци во чанта оставена пред куќа во северниот дел на Даблин. Првичните информации покажуваат дека се откриени остатоци од отсечени екстремитети

Пронајдени човечки остатоци во чанта оставена пред куќа во Даблин

Пронајдени човечки остатоци во чанта оставена пред куќа во Даблин

Ирската полиција истражува наводно брутално убиство, откако добила дојава дека се пронајдени човечки остатоци во чанта оставена пред куќа во северниот дел на Даблин. Првичните информации покажуваат дека се откриени остатоци од отсечени екстремитети – две раце и нога. Полицијата ја блокирала областа. Приоритет ќе биде да се идентификува жртвата откако

Пронајдени човечки остатоци во чанта оставена пред куќа

Пронајдени човечки остатоци во чанта оставена пред куќа

Ирската полиција истражува наводно брутално убиство, откако добила дојава дека се пронајдени човечки остатоци во чанта оставена пред куќа во северниот дел на Даблин. Првичните информации покажуваат дека се откриени остатоци од отсечени екстремитети – две раце и нога. Полицијата ја блокирала областа. Приоритет ќе биде да се идентификува жртвата откако

БРУТАЛНО УБИCTBО ВО ДАБЛИН: Делови од тело пронајдени во чанта во куќа во северниот дел на градот

БРУТАЛНО УБИCTBО ВО ДАБЛИН: Делови од тело пронајдени во чанта во куќа во северниот дел на градот

Ирската полиција истражува наводно брyтално yбиство, откако добила дојава дека се пронајдени човечки оcтатоци во чанта оставена пред куќа во северниот дел на Даблин. Првичните информации покажуваат дека се откриени оcтатоци од отceчени ekстремитети – две раце и нога. Полицијата ја блokирала областа. Приоритет ќе биде да се идeнтификува жpтвата откако

Пронајдени човечки остатоци во чанта оставена пред куќа во Даблин

Пронајдени човечки остатоци во чанта оставена пред куќа во Даблин

Ирската полиција истражува наводно брутално убиство, откако добила дојава дека се пронајдени човечки остатоци во чанта оставена пред куќа во северниот дел на Даблин. Даблин, 14 јануари 2020 (МИА) – Ирската полиција истражува наводно брутално убиство, откако добила дојава дека се пронајдени човечки остатоци во чанта оставена пред куќа во северниот дел

Пронајдени човечки остатоци во чанта оставена пред куќа во Даблин

Пронајдени човечки остатоци во чанта оставена пред куќа во Даблин

Ирската полиција истражува наводно брутално убиство, откако добила дојава дека се пронајдени човечки остатоци во чанта оставена пред куќа во северниот дел на Даблин. Првичните информации покажуваат дека се откриени остатоци од отсечени екстремитети – две раце и нога. Полицијата ја блокирала областа. Приоритет ќе биде да се идентификува жртвата откако