притисни ентер »

Судии и судии
Судии и судии

Судии и судии

Крај на колумната За разлика од другарката Зимбовска – судија за жалење, имаме право така да ја коментираме, ни се јавува нова судија големата Ирена Петрушевска, сега со моминско Антоска. Ако Зимбовска со душманска СДСМ наредба брзо ги најде сите средства на „Транс Мет“ во вредност од 17 милиони, а го заборави имотот на Силекс Неметали, а им го најде