притисни ентер »

Внимателно со витаминот Ц, особено ако секој ден земате суплементи
Внимателно со витаминот Ц, особено ако секој ден земате суплементи

Внимателно со витаминот Ц, особено ако секој ден земате суплементи

Чести симптоми кај прекумерното земање на витамин Ц се пецкање при мокрење, диареја, гасови, мачнини, болки во абдоменот, несоница, главоболка и осип. Внесувањето на витамин Ц во големи дози во комбинација со аспирин во повеќето случаи предизвикува ерозивен гастритис. Витаминот Ц е еден од најважните витамини кој е неопходен за заштита од многу болести,

Внимателно со витаминот Ц, особено ако секој ден земате суплементи

Внимателно со витаминот Ц, особено ако секој ден земате суплементи

Чести симптоми кај прекумерното земање на витамин Ц се пецкање при мокрење, диареја, гасови, мачнини, болки во абдоменот, несоница, главоболка и осип. Внесувањето на витамин Ц во големи дози во комбинација со аспирин во повеќето случаи предизвикува ерозивен гастритис. Витаминот Ц е еден од најважните витамини кој е неопходен за заштита од многу болести,

Бидете внимателни со витаминот Ц!

Бидете внимателни со витаминот Ц!

Чести симптоми кај прекумерното земање на витамин Ц се пецкање при мокрење, диареја, гасови, мачнини, болки во абдоменот, несоница, главоболка и осип. Внесувањето на витамин Ц во големи дози во комбинација со аспирин во повеќето случаи предизвикува ерозивен гастритис. Витаминот Ц е еден од најважните витамини кој е неопходен за заштита од многу болести,