притисни ентер »

Позната водителка „удри“ по Џенифер Лопез: „Многу е непријатна, има поголема придружба од претседателот“
Позната водителка „удри“ по Џенифер Лопез: „Многу е непријатна, има поголема придружба од претседателот“

Позната водителка „удри“ по Џенифер Лопез: „Многу е непријатна, има поголема придружба од претседателот“

Џенифер Лопез ја поминува „најлошата година во животот“, како што пренесуваат американските медиуми. Не само што минува низ бурен период во бракот со Бен Афлек, иако парот сè уште не го потврди тоа, и дека ја откажала турнејата, туку се чини дека латино-дивата има сè повеќе критичари кои не се колебаат отворено да ја критикуваат. Една од нив е и познатата

Водителка откри каква е Џеј Ло кога ќе се изгаснат камерите: „За ова ќе имам проблем“

Водителка откри каква е Џеј Ло кога ќе се изгаснат камерите: „За ова ќе имам проблем“

Поранешната водителка на The View Меган Мекејн тврди дека Џенифер Лопез била многу непријатна кога гостувала во емисијата. За време на една епизода од подкастот на Citizen McCain со Меган, која беше домаќин на The View од 2017 до 2021 година, се присети на средбата со пејачката. „Ги споделувам истите негативни приказни како, мислам, целиот свет. Всушност,

Водителка откри каква е Џеј Ло кога ќе се изгаснат камерите: „За ова ќе имам проблем“

Водителка откри каква е Џеј Ло кога ќе се изгаснат камерите: „За ова ќе имам проблем“

Поранешната водителка на The View Меган Мекејн тврди дека Џенифер Лопез била многу непријатна кога гостувала во емисијата. За време на една епизода од подкастот на Citizen McCain со Меган, која беше домаќин на The View од 2017 до 2021 година, се присети на средбата со пејачката. „Ги споделувам истите негативни приказни како, мислам, целиот свет. Всушност,

Водителка откри каква е Џеј Ло кога ќе се изгаснат камерите: „За ова ќе имам проблем“

Водителка откри каква е Џеј Ло кога ќе се изгаснат камерите: „За ова ќе имам проблем“

Поранешната водителка на The View Меган Мекејн тврди дека Џенифер Лопез била многу непријатна кога гостувала во емисијата. За време на една епизода од подкастот … (Видео) Водителка откри каква е Џеј Ло кога ќе се изгаснат камерите: „За ова ќе имам проблем“ Прочитај повеќе » Текстот (Видео) Водителка откри каква е Џеј Ло кога ќе се изгаснат камерите:

Водителка откри каква е Џеј Ло кога ќе се изгаснат камерите: „За ова ќе имам проблем“

Водителка откри каква е Џеј Ло кога ќе се изгаснат камерите: „За ова ќе имам проблем“

Поранешната водителка на The View Меган Мекејн тврди дека Џенифер Лопез била многу непријатна кога гостувала во емисијата. За време на една епизода од подкастот на Citizen McCain со Меган, која беше домаќин на The View од 2017 до 2021 година, се присети на средбата со пејачката. „Ги споделувам истите негативни приказни како, мислам, целиот свет. Всушност,

Водителка откри каква е Џенифер Лопез кога ќе се изгаснат камерите: Ќе имам проблеми поради ова

Водителка откри каква е Џенифер Лопез кога ќе се изгаснат камерите: Ќе имам проблеми поради ова

Поранешната водителка на The View Меган Мекејн тврди дека на Џенифер Лопез ѝ било многу непријатно кога гостувала во емисијата. За време на една епизода од подкастот Citizen McCain Meghan, Меган, која беше домаќин на The View од 2017 до 2021 година, се присети дека се сретнала со пејачката. „Ги споделувам истите негативни приказни како, мислам, целиот

Водителка откри каква е Џеј Ло кога ќе се изгаснат камерите: „За ова ќе имам проблем“

Водителка откри каква е Џеј Ло кога ќе се изгаснат камерите: „За ова ќе имам проблем“

Поранешната водителка на The View Меган Мекејн тврди дека Џенифер Лопез била многу непријатна кога гостувала во емисијата. За време на една епизода од подкастот на Citizen McCain со Меган, која беше домаќин на The View од 2017 до 2021 година, се присети на средбата со пејачката. „Ги споделувам истите негативни приказни како, мислам, целиот свет. Всушност,

Водителка откри каква е Џеј Ло кога ќе се изгаснат камерите: „За ова ќе имам проблем“

Водителка откри каква е Џеј Ло кога ќе се изгаснат камерите: „За ова ќе имам проблем“

Поранешната водителка на The View Меган Мекејн тврди дека Џенифер Лопез била многу непријатна кога гостувала во емисијата. За време на една епизода од подкастот на Citizen McCain со Меган, која беше домаќин на The View од 2017 до 2021 година, се присети на средбата со пејачката. „Ги споделувам истите негативни приказни како, мислам, целиот свет. Всушност,

Водителка откри каква е Џеј Ло кога ќе се изгаснат камерите: Ќе имам проблеми поради ова

Водителка откри каква е Џеј Ло кога ќе се изгаснат камерите: Ќе имам проблеми поради ова

За време на една епизода од подкастот Citizen McCain Meghan, Меган, која беше домаќин на The View од 2017 до 2021 година, се присети дека се сретнала со пејачката. „Ги споделувам истите негативни приказни како, мислам, целиот свет. Всушност, сега се чувствувам лошо бидејќи доаѓаме до точка кога Џеј Ло е малтретирана. Но, таа е само многу непријатна

Водителка откри каква е Џеј Ло кога ќе се изгаснат камерите: Ќе имам проблеми поради ова

Водителка откри каква е Џеј Ло кога ќе се изгаснат камерите: Ќе имам проблеми поради ова

За време на една епизода од подкастот Citizen McCain Meghan, Меган, која беше домаќин на The View од 2017 до 2021 година, се присети дека се сретнала со пејачката. „Ги споделувам истите негативни приказни како, мислам, целиот свет. Всушност, сега се чувствувам лошо бидејќи доаѓаме до точка кога Џеј Ло е малтретирана. Но, таа е само многу непријатна