притисни ентер »

Магија или мудрост!
Магија или мудрост!

Магија или мудрост!

Во светот на економската магија, каде што некои земји сѐ уште се мачат да пронајдат својата формула за успех, постојат примери на вистински економски чуда кои не можат да се игнорираат. Земете ја Естонија, на пример, мала земја во Балтичкиот регион, која од постсоветска сиромаштија се трансформираше во дигитална сила и економски просперитетна држава