притисни ентер »

Неколку зборови со кои ќе ја прекинете караницата со картнерот
Неколку зборови со кои ќе ја прекинете караницата со картнерот

Неколку зборови со кои ќе ја прекинете караницата со картнерот

Партнерите кои постојано се караат, најчесто ниту ја знаат причината, но едноставно сакаат што побзо да заврши. Експертите откриле како тоа да се постигне. На партнерот треба да му покажете дека сте на иста страна, односно дека сте во ист тим, а со самото тоа караницата ќе го смени патот. – Кога ќе кажете дека сте на иста страна дајте му до знаење

Со само неколку зборови прекинете ја караницата со партнерот

Со само неколку зборови прекинете ја караницата со партнерот

Партнерите кои постојано се караат, најчесто ниту ја знаат причината, но едноставно сакаат што побзо да заврши. Експертите откриле како тоа да се постигне. На партнерот треба да му покажете дека сте на иста страна, односно дека сте во ист тим, а со самото тоа караницата ќе го смени патот. – Кога ќе кажете дека сте на иста страна дајте му до знаење

Едноставен начин како да ја прекинете караницата со партнерот

Едноставен начин како да ја прекинете караницата со партнерот

Партнерите кои постојано се караат, најчесто ниту ја знаат причината, но едноставно сакаат што побзо да заврши. Експертите откриле како тоа да се постигне. На партнерот треба да му покажете дека сте на иста страна, односно дека сте во ист тим, а со самото тоа караницата ќе го смени патот. – Кога ќе кажете дека сте на иста страна дајте му до знаење