притисни ентер »

Зоран Арсовски со самостојна изложба во Белград
Зоран Арсовски со самостојна изложба во Белград

Зоран Арсовски со самостојна изложба во Белград

Академскиот сликар Зоран Арсовски – Бабата од Куманово е првиот македонски академски ликовен уметник кој ќе реализира своја самостојна изложба во престижната “Галерија – Белградска тврдина“ на Калемегдан во Белград. Изложбата ќе биде отворена на 22 Август во 18.00 часот и ќе трае до 10 Септември 2019 година а влезот за посетителите ќе биде слободен

Изложба на Зоран Арсовски во „Галерија – Белградска тврдина“

Изложба на Зоран Арсовски во „Галерија – Белградска тврдина“

Академскиот сликар Зоран Арсовски – Бабата од Куманово е првиот македонски академски ликовен уметник кој ќе реализира своја самостојна изложба во престижната “Галерија – Белградска тврдина” на Калемегдан во Белград. Изложбата ќе биде отворена на 22 Августво 18.00 часот и ќе трае до 10 Септември 2019 година а влезот за посетителите ќе биде слободен

Академскиот сликар Зоран Арсовски – Бабата со самостојна изложба во престижната “Галерија – Белградска тврдина” на Калемегдан во Белград

Академскиот сликар Зоран Арсовски – Бабата со самостојна изложба во престижната “Галерија – Белградска тврдина” на Калемегдан во Белград

Академскиот сликар Зоран Арсовски – Бабата од Куманово е првиот македонски академски ликовен уметник кој ќе реализира своја самостојна изложба во престижната “ Галерија – Белградска тврдина” на Калемегдан во Белград. Изложбата ќе биде отворена на 22 Август во 18.00 часот и ќе трае до 10 Септември 2019 година а влезот за посетителите ќе биде слободен

Кумановски уметник со изложба во престижната „Галерија – Белградска тврдина”

Кумановски уметник со изложба во престижната „Галерија – Белградска тврдина”

Академскиот сликар Зоран Арсовски - Бабата од Куманово е првиот македонски академски ликовен уметник кој ќе реализира своја самостојна изложба во престижната “Галерија - Белградска тврдина" на Калемегдан во Белград. Изложбата ќе биде отворена на 22 aвгуст во 18 часот и ќе трае до 10 септември 2019 година. На изложбата ќе бидат претставени шеесетина

Прв македонски уметник со изложба во престижната „Галерија – Белградска тврдина”

Прв македонски уметник со изложба во престижната „Галерија – Белградска тврдина”

Изложбата ќе биде отворена на 22 Август во 18.00 часот и ќе трае до 10 Септември 2019 година Академскиот сликар Зоран Арсовски – Бабата од Куманово е првиот македонски академски ликовен уметник кој ќе реализира своја самостојна изложба во престижната „Галерија – Белградска тврдина” на Калемегдан во Белград. Изложбата ќе биде отворена на 22 Август во

Кумановскиот уметник Арсовски со изложба во Белград

Кумановскиот уметник Арсовски со изложба во Белград

Академскиот сликар Зоран Арсовски – Бабата од Куманово е првиот македонски академски ликовен уметник кој ќе реализира своја самостојна изложба во престижната „Галерија – Белградска тврдина” на Калемегдан во Белград. Изложбата ќе биде отворена на 22 август во 18.00 часот и ќе трае до 10ти септември, а влезот за посетителите ќе биде слободен. loading