притисни ентер »

Алекс Маркез останува во Мото2 до 2020
Алекс Маркез останува во Мото2 до 2020

Алекс Маркез останува во Мото2 до 2020

Лидерот на табелата Алекс Маркез ќе ја вози шестата сезона во Moto2 серијата. Лидерот на табелата Алекс Маркез ќе ја вози шестата сезона во Moto2 серијата. Лидерот на табелата во Moto2 серијата нема да премине во MotoGP шампионатот во сезоната 2020 откако го продолжи договорот со Estrella Galicia 0,0 Marc VDS. Шпанецот, кој е помлад брат на MotoGP

Алекс Маркез нема да биде дел од MotoGP во сезоната 2020

Алекс Маркез нема да биде дел од MotoGP во сезоната 2020

Лидерот на табелата Алекс Маркез ќе ја вози шестата сезона во Moto2 серијата. Лидерот на табелата Алекс Маркез ќе ја вози шестата сезона во Moto2 серијата. Лидерот на табелата во Moto2 серијата нема да премине во MotoGP шампионатот во сезоната 2020 откако го продолжи договорот со Estrella Galicia 0,0 Marc VDS. Шпанецот, кој е помлад брат на MotoGP