притисни ентер »

Меѓународен ден на децата болни од рак
Меѓународен ден на децата болни од рак

Меѓународен ден на децата болни од рак

Петнаесетти февруари е Меѓународен ден на децата болни од рак. Годинава Меѓународниот ден се одбележува под мотото „Без граници. Заедно. Можност. Иднина. Лекување. Сила“. Одбележувањето на Меѓународниот ден има за цел да сврти вниманието на целокупната јавност за подобрување на третманот, негата, квалитетот на живот, како и на емоционалните и социјалните

Меѓународен ден на децата болни од рак

Меѓународен ден на децата болни од рак

Петнаесетти февруари е Меѓународен ден на децата болни од рак. Годинава Меѓународниот ден се одбележува под мотото „Без граници. Заедно. Можност. Иднина. Лекување. Сила“. Одбележувањето на Меѓународниот ден има за цел да сврти вниманието на целокупната јавност за подобрување на третманот, негата, квалитетот на живот, како и на емоционалните и социјалните

Меѓународен ден на децата болни од рак

Меѓународен ден на децата болни од рак

Петнаесетти февруари е Меѓународен ден на децата болни од рак. Годинава Меѓународниот ден се одбележува под мотото „Без граници. Заедно. Можност. Иднина. Лекување. Сила“. Одбележувањето на Меѓународниот ден има за цел да сврти вниманието на целокупната јавност за подобрување на третманот, негата, квалитетот на живот, како и на емоционалните и социјалните

Меѓународен ден на децата болни од рак

Меѓународен ден на децата болни од рак

Петнаесетти февруари е Меѓународен ден на децата болни од рак. Годинава Меѓународниот ден се одбележува под мотото „Без граници. Заедно. Можност. Иднина. Лекување. Сила“. Одбележувањето на Меѓународниот ден има за цел да сврти вниманието на целокупната јавност за подобрување на третманот, негата, квалитетот на живот, како и на емоционалните и социјалните

Меѓународен ден на децата болни од рак

Меѓународен ден на децата болни од рак

– Петнаесетти февруари е Меѓународен ден на децата болни од рак. Годинава Меѓународниот ден се одбележува под мотото „Без граници. Заедно. Можност. Иднина. Лекување. Сила”. Одбележувањето на Меѓународниот ден има за цел да сврти вниманието на целокупната јавност за подобрување на третманот, негата, квалитетот на живот, како и на емоционалните и социјалните

Меѓународен ден на децата болни од рак

Меѓународен ден на децата болни од рак

– Петнаесетти февруари е Меѓународен ден на децата болни од рак. Годинава Меѓународниот ден се одбележува под мотото „Без граници. Заедно. Можност. Иднина. Лекување. Сила”. Одбележувањето на Меѓународниот ден има за цел да сврти вниманието на целокупната јавност за подобрување на третманот, негата, квалитетот на живот, како и на емоционалните и социјалните

Меѓународен ден на децата болни од рак

Меѓународен ден на децата болни од рак

– Петнаесетти февруари е Меѓународен ден на децата болни од рак. Годинава Меѓународниот ден се одбележува под мотото „Без граници. Заедно. Можност. Иднина. Лекување. Сила“. Одбележувањето на Меѓународниот ден има за цел да сврти вниманието на целокупната јавност за подобрување на третманот, негата, квалитетот на живот, како и на емоционалните и социјалните

Меѓународен ден на децата болни од рак

Меѓународен ден на децата болни од рак

Петнаесетти февруари е Меѓународен ден на децата болни од рак. Годинава Меѓународниот ден се одбележува под мотото „Без граници. Заедно. Можност. Иднина. Лекување. Сила“. Одбележувањето на Меѓународниот ден има за цел да сврти вниманието на целокупната јавност за подобрување на третманот, негата, квалитетот на живот, како и на емоционалните и социјалните

Денес се одбележува Меѓународниот ден на децата болни од рак

Денес се одбележува Меѓународниот ден на децата болни од рак

Светскиот ден на децата болни од рак се одбележува од 2002 година на иницијатива на Меѓународната конференција на Здруженија на родителите заболени од рак. Оттогаш се одбележува во 88 држави. Петнаесетти февруари е Меѓународен ден на децата болни од рак. Годинава Меѓународниот ден се одбележува под мотото „Без граници. Заедно. Можност. Иднина. Лекување

Меѓународен ден на децата болни од рак

Меѓународен ден на децата болни од рак

Петнаесетти февруари е Меѓународен ден на децата болни од рак. Годинава Меѓународниот ден се одбележува под мотото „Без граници. Заедно. Можност. Иднина. Лекување. Сила“. Одбележувањето на Меѓународниот ден има за цел да сврти вниманието на целокупната јавност за подобрување на третманот, негата, квалитетот на живот, како и на емоционалните и социјалните