притисни ентер »

Маск реши да ја намали цената на вселенските патувања
Маск реши да ја намали цената на вселенските патувања

Маск реши да ја намали цената на вселенските патувања

Сè си има своја цена, па така и патување во вселената. Во време кога технологијата се развива дури да трепнеме, Елон Маск, основачот на Tesla и SpaceX ја намали цената за патување во вселената од 152 на 2 само милиони долари.. Неговите планови за ова драстично намалување на цената го вклучуваат леталото Starship коешто може да собере околу 100 патници,

Илон Маск откри колку ќе чини патувањето во вселената

Илон Маск откри колку ќе чини патувањето во вселената

Туристичките патувања во вселената се сѐ поблиску, барем ако може да му се верува на првиот човек на SpaceX, Илон Маск. Тој планира да ги направи туристичките патувања во вселената достапни за сите, или барем за најголемиот дел од заинтересираните. Како што пренесува Space.com, Илон Маск планира да ја намали цената за патување во вселената од 152 милиони

Илон Маск откри колку ќе чини патувањето во вселената

Илон Маск откри колку ќе чини патувањето во вселената

Туристичките патувања во вселената се сѐ поблиску, барем ако може да му се верува на првиот човек на SpaceX, Илон Маск. Тој планира да ги направи туристичките патувања во вселената достапни за сите, или барем за најголемиот дел од заинтересираните. Како што пренесува Space.com, Илон Маск планира да ја намали цената за патување во вселената од 152 милиони

Илон Маск откри колку ќе чини патувањето во вселената...

Илон Маск откри колку ќе чини патувањето во вселената...

Туристичките патувања во вселената се сѐ поблиску, барем ако може да му се верува на првиот човек на SpaceX, Илон Маск. Тој планира да ги направи туристичките патувања во вселената достапни за сите, или барем за најголемиот дел од заинтересираните. Како што пренесува Space.com, Илон Маск планира да ја намали цената за патување во вселената од 152 милиони

Елон Маск драстично ја намали цената на вселенските патувања

Елон Маск драстично ја намали цената на вселенските патувања

Сè си има своја цена, па така и патување во вселената. Во време кога технологијата се развива дури да трепнеме, сновачот на Tesla и SpaceX, Елон Маск ја намали цената за патување во вселената од 152 на 2 само милиони долари. Неговите планови за ова драстично намалување на цената го вклучуваат леталото Starship коешто може да собере околу 100 патници,

Елон Маск драстично ја намали цената на вселенските патувања

Елон Маск драстично ја намали цената на вселенските патувања

Сè си има своја цена, па така и патување во вселената. Во време кога технологијата се развива дури да трепнеме, сновачот на Tesla и SpaceX, Елон Маск ја намали цената за патување во вселената од 152 на 2 само милиони долари. Неговите планови за ова драстично намалување на цената го вклучуваат леталото Starship коешто може да собере околу 100 патници,

Елон Маск драстично ја намали цената на вселенските патувања

Елон Маск драстично ја намали цената на вселенските патувања

Сè си има своја цена, па така и патување во вселената. Во време кога технологијата се развива дури да трепнеме, сновачот на Tesla и SpaceX, Елон Маск ја намали цената за патување… Текстот Елон Маск драстично ја намали цената на вселенските патувања е превземен од USB.mk . The post Елон Маск драстично ја намали цената на вселенските патувања appeared

Маск реши да ја намали цената на вселенските патувања

Маск реши да ја намали цената на вселенските патувања

Сè си има своја цена, па така и патување во вселената. Во време кога технологијата се развива дури да трепнеме, Елон Маск, основачот на Tesla и SpaceX ја намали цената за патување во вселената од 152 на 2 само милиони долари. Неговите планови за ова драстично намалување на цената го вклучуваат леталото Starship коешто може да собере околу 100 патници,

Маск ја намали цената на вселенските патувања

Маск ја намали цената на вселенските патувања

Сè си има своја цена, па така и патување во вселената. Во време кога технологијата се развива дури да трепнеме, Елон Маск, основачот на Tesla и SpaceX ја намали цената за патување во вселената од 152 на 2 само милиони долари. Неговите планови за ова драстично намалување на цената го вклучуваат леталото Starship коешто може да собере околу 100 патници,