притисни ентер »

Донации од ЕЛЕМ за Здружението на слепи лица во Кичево
Донации од ЕЛЕМ за Здружението на слепи лица во Кичево

Донации од ЕЛЕМ за Здружението на слепи лица во Кичево

Во просториите на Здружението на слепи и слабовидни лица во Кичево, заменикот директор на ЕЛЕМ, Фатмир Лимани врачи донација од шест илјади евра во денарска противвредност до претседателот на здружението во Кичево Зендел Зулбеари. Заменикот директор на ЕЛЕМ Фатмир Лимани во оваа прилика рече дека секоја година се трудат да помогнат на разни здруженија

Донации од ЕЛЕМ за Здружението на слепи лица во Кичево

Донации од ЕЛЕМ за Здружението на слепи лица во Кичево

Во просториите на Здружението на слепи и слабовидни лица во Кичево, заменикот директор на ЕЛЕМ, Фатмир Лимани врачи донација од шест илјади евра во денарска противвредност до претседателот на здружението во Кичево Зендел Зулбеари. Заменикот директор на ЕЛЕМ Фатмир Лимани во оваа прилика рече дека секоја година се трудат да помогнат на разни здруженија

Донации од ЕЛЕМ за Здружението на слепи лица во Кичево

Донации од ЕЛЕМ за Здружението на слепи лица во Кичево

Во просториите на Здружението на слепи и слабовидни лица во Кичево, заменикот директор на ЕЛЕМ Фатмир Лимани врачи донација од шест илјади евра во денарска противвредност до претседателот на здружението во Кичево Зендел Зулбеари. Заменикот директор на ЕЛЕМ Фатмир Лимани во оваа прилика рече дека секоја година се трудат да помогнат на разни здруженија

Донации од ЕЛЕМ за Здружението на слепи лица во Кичево

Донации од ЕЛЕМ за Здружението на слепи лица во Кичево

Во просториите на Здружението на слепи и слабовидни лица во Кичево, заменикот директор на ЕЛЕМ Фатмир Лимани врачи донација од шест илјади евра во денарска противвредност до претседателот на здружението во Кичево Зендел Зулбеари. Заменикот директор на ЕЛЕМ Фатмир Лимани во оваа прилика рече дека секоја година се трудат да помогнат на разни здруженија

Донации од ЕЛЕМ за Здружението на слепи лица во Кичево

Донации од ЕЛЕМ за Здружението на слепи лица во Кичево

Во просториите на Здружението на слепи и слабовидни лица во Кичево, заменикот директор на ЕЛЕМ Фатмир Лимани врачи донација од шест илјади евра во денарска противвредност до претседателот на здружението во Кичево Зендел Зулбеари. Кичево, 12 јануари 2019 (МИА) – Во просториите на Здружението на слепи и слабовидни лица во Кичево, заменикот директор на