притисни ентер »

Цените на горивата остануваат исти
Цените на горивата остануваат исти

Цените на горивата остануваат исти

Цените на бензините, дизелот и на екстра-лесното масло ќе останат исти во согласност со одлуката од 4.8.2020 година, а зголемување ќе има на малопродажнaта цена на мазутот М-1 НС за 1,611 %. Малопродажните цени на бензините „евросупер БС-95“ и „евросупер БС-98“, на „евродизелот“ (Д-Е V) и на екстра- лесното масло за домаќинство (ЕЛ-1) не се менуваат

Цените на горивата остануваат исти

Цените на горивата остануваат исти

Цените на бензините, дизелот и на екстра-лесното масло ќе останат исти во согласност со одлуката од 4.8.2020 година, а зголемување ќе има на малопродажнaта цена на мазутот М-1 НС за 1,611 %. Малопродажните цени на бензините „евросупер БС-95“ и „евросупер БС-98“, на „евродизелот“ (Д-Е V) и на екстра- лесното масло за домаќинство (ЕЛ-1) не се менуваат

Цените на горивата без промена

Цените на горивата без промена

Согласно одлуката на РКЕ, малопродажните цени на бензините ЕУРОСУПЕР БС-95 и ЕУРОСУПЕР БС-98, на ЕУРОДИЗЕЛ (Д-Е V) и на Екстра лесното масло за домаќинство (ЕЛ-1), не се менуваат, односно остануваат на исто ниво како што биле утврдени со Одлуката од 04.08.2020 година, и со тоа малопродажната цена на ЕУРОСУПЕР БС-95 изнесува 60,00 ден/лит, малопродажната

Горивата ќе се продаваат по иста цена

Горивата ќе се продаваат по иста цена

Регулаторната комисија за енергетика донесе одлука цените на бензините, дизелот и екстралесното масло да останат исти, а се зголемува само малопродажнaта цена на Мазутот М-1 НС. Малопродажните цени на бензините Еуросупер БС-95 и Еуроспуер БС-98, на Еуродизел (Д-Е V) и на Екстра лесното масло за домаќинство (ЕЛ-1), не се менуваат и со тоа, малопродажната

Нема промена на ценита на бензинот и дизелот оваа недела – поскапува само мазутот

Нема промена на ценита на бензинот и дизелот оваа недела – поскапува само мазутот

Share Tweet Share Share Email Comments Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги донесе одлука цените на бензините, дизелот и екстралесното масло да останат исти согласно одлуката од 4.8.2020 година, додека зголемување ќе има на малопродажнaта цена на Мазутот М-1 НС за 1,611 отсто. Малопродажните цени на бензините ЕУРОСУПЕР БС-95 и ЕУРОСУПЕР

Цените на бензините, дизелот и екстралесното масло остануваат исти

Цените на бензините, дизелот и екстралесното масло остануваат исти

Цените на бензините, дизелот и екстралесното масло остануваат исти, а од полноќ за 1,611 отсто ќе биде зголемена цената на Мазутот М-1 НС, одлучи Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги. Согласно одлуката, малопродажната цена на ЕУРОСУПЕР БС-95 изнесува 60 денари за литар, малопродажната цена на ЕУРОСУПЕР БС-98 изнесува 62 денари за литар,

Цените на горивата остануваат исти

Цените на горивата остануваат исти

Цените на бензините, дизелот и екстралесното масло ќе останат исти согласно одлуката од 4.8.2020 година, додека зголемување ќе има на малопродажнaта цена на Мазутот М-1 НС за 1,611 %. Малопродажните цени на бензините ЕУРОСУПЕР БС-95 и ЕУРОСУПЕР БС-98, на ЕУРОДИЗЕЛ (Д-Е V) и на Екстра лесното масло за домаќинство (ЕЛ-1), не се менуваат и со тоа, малопродажната

Цените на бензините, дизелот и екстралесното масло остануваат исти

Цените на бензините, дизелот и екстралесното масло остануваат исти

Цените на бензините, дизелот и екстралесното масло остануваат исти, а од полноќ за 1,611 отсто ќе биде зголемена цената на Мазутот М-1 НС, одлучи Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги. Согласно одлуката, малопродажната цена на ЕУРОСУПЕР БС-95 изнесува 60 денари за литар, малопродажната цена на ЕУРОСУПЕР БС-98 изнесува 62 денари за литар,

Цените на горивата остануваат исти

Цените на горивата остануваат исти

Цените на бензините, дизелот и екстралесното масло ќе останат исти согласно одлуката од 4 август, додека зголемување ќе има на малопродажната цена на Мазутот М-1 НС за 1,611 oтсто. Малопродажните цени на бензините ЕУРОСУПЕР БС-95 и ЕУРОСУПЕР БС-98, на ЕУРОДИЗЕЛ (Д-Е В) и на Екстра лесното масло за домаќинство (ЕЛ-1), не се менуваат и со тоа, малопродажната