притисни ентер »

СДСМ контра Арсовска: Градот нема пари за парно, а има за партиски вработувања
СДСМ контра Арсовска: Градот нема пари за парно, а има за партиски вработувања

СДСМ контра Арсовска: Градот нема пари за парно, а има за партиски вработувања

Данела Арсовска вчера од студиото на ТВ21 во емисијата „Клик Плус“ побара од Владата да понесе одговорност околу немање на парно греење во Скопје. Треба да се размислува однапред за она кое следи. Не може сега да кажете дека е некој друг виновен. Ова не е игра. Се знае кој ги има ингеренциите кој треба да помогне во оваа состојба. Единствени губат

Попов: Арсовска за 10 дена менува директор и поставува разузнавач, близок до ВМРО-ДПМНЕ

Попов: Арсовска за 10 дена менува директор и поставува разузнавач, близок до ВМРО-ДПМНЕ

Скандалозните одлуки на градоначалничката од ВМРО-ДПМНЕ, Данела Арсовска, продолжуваат на директна штета на граѓаните на Град Скопје. За само десет дена, Арсовска го менува директорот на ЈП „Градски паркинг“, кадар на ВМРО-ДПМНЕ. Новиот директор на Јавното претпријатие Бојан Христовски е контраразузнавач, поранешен припадник на Управата за безбедност

СДСМ: Арсовска од градоначалничка станува портпаролка на ВМРО-ДПМНЕ

СДСМ: Арсовска од градоначалничка станува портпаролка на ВМРО-ДПМНЕ

„Данела Арсовска го промени работното место, од градоначалничка станува портпаролка на ВМРО-ДПМНЕ. Токму затоа својата енергија ја насочи кон вработување на партиски кадри, за што од Буџетот на Градот се издвоени 670.000 евра“, се вели во реакцијата на СДСМ на соопштението на Град Скопје . „Од друга страна се жали дека нема пари во градската каса за

СДСМ: Арсовска од градоначалничка станува портпаролка на ВМРО-ДПМНЕ

СДСМ: Арсовска од градоначалничка станува портпаролка на ВМРО-ДПМНЕ

Данела Арсовска го промени работното место, од градоначалничка станува портпаролка на ВМРО-ДПМНЕ, велат од СДСМ. Токму затоа својата енергија ја насочи кон вработување на партиски кадри, за што од Буџетот на Градот се издвоени 670.000 евра. Од друга страна се жали дека нема пари во градската каса за помош на скопјани среде глобална енергетска криза,

Попов: Арсовска, за 10 дена менува директор и поставува разузнавач, близок до ВМРО-ДПМНЕ

Попов: Арсовска, за 10 дена менува директор и поставува разузнавач, близок до ВМРО-ДПМНЕ

Скандалозните одлуки на градоначлничката од ВМРО-ДПМНЕ, Данела Арсовска продолжуваат на директна штета на граѓаните на Град Скопје. За само десет дена, Арсовска го менува директорот на ЈП „Градски Паркинг“, кадар на ВМРО-ДПМНЕ. Новиот директор на Јавното претпријатие Бојан Христовски е контраразузнавач, поранешен припадник на Управата за безбедност

Попов: Скандалозни одлуки на Арсовска, за 10 дена менува директор и поставува разузнавач, близок до ВМРО-ДПМНЕ

Попов: Скандалозни одлуки на Арсовска, за 10 дена менува директор и поставува разузнавач, близок до ВМРО-ДПМНЕ

„Скандалозните одлуки на градоначлничката од ВМРО-ДПМНЕ, Данела Арсовска продолжуваат на директна штета на граѓаните на Град Скопје. За само десет дена, Арсовска го менува директорот на ЈП „Градски Паркинг“, кадар на ВМРО-ДПМНЕ“, рече Мартин Попов, советник во Советот на Град Скопје. „Новиот директор на Јавното претпријатие Бојан Христовски е контраразузнавач,

СДСМ: Арсовска вдомува кадри на ВМРО-ДПМНЕ во Град Скопје и ги игнорира потребите на скопјани

СДСМ: Арсовска вдомува кадри на ВМРО-ДПМНЕ во Град Скопје и ги игнорира потребите на скопјани

Соопштение за јавност од СДСМ Данела Арсовска и градоначалниците на општините во Град Скопје од редовите на ВМРО-ДПМНЕ воопшто не се грижат за граѓаните. Арсовска тврди дека Градот немал пари да се вклучи во субвенционирањето на цената на топловодна енергија. Владата ќе покрие 80% од разликата меѓу реалната и актуелната цена на парното греење, додека

Попов: Арсовска, за 10 дена менува директор и поставува разузнавач, близок до ВМРО-ДПМНЕ

Попов: Арсовска, за 10 дена менува директор и поставува разузнавач, близок до ВМРО-ДПМНЕ

Скандалозните одлуки на градоначлничката од ВМРО-ДПМНЕ, Данела Арсовска продолжуваат на директна штета на граѓаните на Град Скопје. За само десет дена, Арсовска го менува директорот на ЈП „Градски Паркинг“, кадар на ВМРО-ДПМНЕ. Новиот директор на Јавното претпријатие Бојан Христовски е контраразузнавач, поранешен припадник на Управата за безбедност

Попов: Арсовска за 10 дена менува директор и поставува разузнавач, близок до ВМРО-ДПМНЕ

Попов: Арсовска за 10 дена менува директор и поставува разузнавач, близок до ВМРО-ДПМНЕ

Скандалозните одлуки на градоначалничката од ВМРО-ДПМНЕ, Данела Арсовска, продолжуваат на директна штета на граѓаните на Град Скопје. За само десет дена, Арсовска го менува директорот на ЈП „Градски паркинг“, кадар на ВМРО-ДПМНЕ. Новиот директор на Јавното претпријатие Бојан Христовски е контраразузнавач, поранешен припадник на Управата за безбедност