притисни ентер »

Марија Белиќ Бибин: Мојата борба е донкихотовска
Марија Белиќ Бибин: Мојата борба е донкихотовска

Марија Белиќ Бибин: Мојата борба е донкихотовска

Таа е новинарка и директорка на здружението ДОР ЦЕНТАР за креативна едукација и уметност од Нови Сад. Со своето здружение им помага на семејствата и на локалната заедница, преку неформална едукација, издавање публикации, предавања и мултимедијални проекти да му застанат на пат на врсничкото насилство помеѓу децата, но и генерално, на насилството во