притисни ентер »

Новиот дигитален мамограф во поликлиниката Букурешт е во дефект - слободен термин за снимање нема до крајот на годината
Новиот дигитален мамограф во поликлиниката Букурешт е во дефект - слободен термин за снимање нема до крајот на годината

Новиот дигитален мамограф во поликлиниката Букурешт е во дефект - слободен термин за снимање нема до крајот на годината

Новиот дигитален мамограф во поликлиниката Букурешт е во дефект, а во останатите поликлиники слободен термин за снимање нема до крајот на годината, пишува СДК . Според податоците од електронскиот систем за закажување МојТермин, слободни термини нема ниту во Универзитетската клиника за хируршки болести „Св.Наум Охридски“, ниту во Градската општа болница

Се расипа новиот мамограф во поликлиниката „Букурешт“

Се расипа новиот мамограф во поликлиниката „Букурешт“

Новиот дигитален мамограф во поликлиниката „Букурешт“ е во дефект веќе две недели и се чека сервисот да го отстрани дефектот. Состојбата во останатите поликлиники е следна, до крајот на годината нема слободен термин. преку системот „мој термин“ во градската општа болница „8 Септември“ зафатени се и термините за снимање и во јануари. Овој месец слободни

Се расипа новиот мамограф во поликлиниката „Букурешт“

Се расипа новиот мамограф во поликлиниката „Букурешт“

Новиот дигитален мамограф во поликлиниката „Букурешт“ е во дефект веќе две недели и се чека сервисот да го отстрани дефектот. Состојбата во останатите поликлиники е следна, до крајот на годината нема слободен термин. преку системот „мој термин“ во градската општа болница „8 Септември“ зафатени се и термините за снимање и во јануари. Овој месец слободни

СО МЕСЕЦИ СЕ ЧЕКА ЗА СНИМАЊЕ И ПРЕГЛЕД: ,,Мој термин“ воопшто не функционира

СО МЕСЕЦИ СЕ ЧЕКА ЗА СНИМАЊЕ И ПРЕГЛЕД: ,,Мој термин“ воопшто не функционира

Ендокринологија, Имунологија, Ортопедија. Ова се само дел од државните клиники во кои во моментов воопшто не може да се закаже преглед кај специјалист. Кај други треба да се чека и над 20, 30 па и 40 денови. Истото се однесува и за дел од дијагностичките процедури односно снимања со апарати. Еден од нив е ехо на дојки. Со месеци, преку матичните лекари

„Мој термин“ – со месеци се чека за снимање, но и за преглед

„Мој термин“ – со месеци се чека за снимање, но и за преглед

Ендокринологија, Имунологија, Ортопедија. Ова се само дел од државните клиники во кои во моментов воопшто не може да се закаже преглед кај специјалист. Кај други треба да се чека и над 20, 30 па и 40 денови. Истото се однесува и за дел од дијагностичките процедури односно снимања со апарати. Еден од нив е ехо на дојки. Со месеци, преку матичните лекари

Се расипа мамографот во поликлиника Букурешт

Се расипа мамографот во поликлиника Букурешт

Новиот дигитален мамограф во поликлиниката Букурешт е во дефект, а во останатите поликлиники слободен термин за снимање нема до крајот на годината. Според податоците од електронскиот систем за закажување МојТермин во градската општа болница „8 Септември“ зафатени се и термините за снимање во јануари. Овој месец слободни термини има само на Клиниката