притисни ентер »

Астрономски календар – 13 април
Астрономски календар – 13 април

Астрономски календар – 13 април

Денеска е  13 април, 103-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 262 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 59 минути,  а ќе зајде во 19 часот и 11 минути. Денов трае 13 часа и 12 минути. Месечината, која е во фаза на полна Месечина, ќе изгрее во 21 часот и 21 минута, а ќе зајде во 7 часот и 21 минута.

Астрономски календар

Астрономски календар

– Денеска вторник, 13 април 2021 година, 103-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 262 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 59 минути, а ќе зајде во 19 часот и 11 минути. Денов трае 13 часа и 12 минути. Месечината, која е во фаза на млада Месечина, ќе изгрее во 6 часот и 46 минути, а ќе зајде во 20 часот и 36 минути.

Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска вторник, 13 април 2021 година, 103-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 262 дена. Скопје, 13 април 2021 (МИА) – Денеска вторник, 13 април 2021 година, 103-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 262 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 59 минути, а ќе зајде во 19 часот и 11 минути. Денов трае

Астрономски календар: Изгрев во 5:59 часот, зајдисонце во 19:11

Астрономски календар: Изгрев во 5:59 часот, зајдисонце во 19:11

Денеска вторник, 13 април 2021 година, 103-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 262 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 59 минути, а ќе зајде во 19 часот и 11 минути. Денов трае 13 часа и 12 минути. Месечината, која е во фаза на млада Месечина, ќе изгрее во 6 часот и 46 минути, а ќе зајде во 20 часот и 36 минути.

Астрономски календар – 12 април

Астрономски календар – 12 април

Денеска е  12 април, 102-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 263 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот,  а ќе зајде во 19 часот и 10 минути. Денов трае 13 часа и 10 минути. Месечината, која е во фаза на полна Месечина, ќе изгрее во 20 часот и 24 минути, а ќе зајде во 6 часот и 50 минути.

Астрономски календар

Астрономски календар

– Денеска понеделник, 12 април 2021 година, 102-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 263 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот, а ќе зајде во 19 часот и 10 минути. Денов трае 13 часа и 10 минути. Месечината, која е во фаза на млада Месечина, ќе изгрее во 6 часот и 24 минути, а ќе зајде во 19 часот и 35 минути.

Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 12 април 2021 (МИА) – Денеска понеделник, 12 април 2021 година, 102-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 263 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот, а ќе зајде во 19 часот и 10 минути. Денов трае 13 часа и 10 минути. Месечината, која е во фаза на млада Месечина, ќе изгрее во 6 часот и 24 минути, а ќе зајде во 19 часот

Астрономски календар: Денов трае 13 часа и 10 минути

Астрономски календар: Денов трае 13 часа и 10 минути

Денеска понеделник, 12 април 2021 година, 102-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 263 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот, а ќе зајде во 19 часот и 10 минути. Денов трае 13 часа и 10 минути. Месечината, која е во фаза на млада Месечина, ќе изгрее во 6 часот и 24 минути, а ќе зајде во 19 часот и 35 минути.

Астрономски календар – 11 април

Астрономски календар – 11 април

Денеска е  11 април, 101-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 264 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 2 минути,  а ќе зајде во 19 часот и 8 минути. Денов трае 13 часа и 6 минути. Месечината, која е во фаза на полна Месечина, ќе изгрее во 19 часот и 25 минути, а ќе зајде во 6 часот и 20 минути.

Астрономски календар

Астрономски календар

– Денеска недела, 11 април 2021 година, 101-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 264 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 2 минути, а ќе зајде во 19 часот и 8 минути. Денов трае 13 часа и 6 минути. Месечината, која е во фаза на последна четвртина, ќе изгрее во 6 часот и 2 минути, а ќе зајде во 18 часот и 34 минути.