притисни ентер »

Убедливо најлоша љубовна комбинација: Овие два хороскопски знаци никогаш нема да успеат
Убедливо најлоша љубовна комбинација: Овие два хороскопски знаци никогаш нема да успеат

Убедливо најлоша љубовна комбинација: Овие два хороскопски знаци никогаш нема да успеат

Убедливо најлоша љубовна комбинација: Овие два хороскопски знаци никогаш нема да успеат Кога тие двајца ќе се најдат во врска, во кревет… настанува целосна катастрофа. Овен и Рак Нема полоша комбинација од овие два знаци. Тие се целосни две спротивности. Овнот сака да се движи, да патува, да доминира, додека Ракот сака да се стутка на софата со добра

Убедливо најлоша љубовна комбинација: Овие два хороскопски знаци никогаш нема да успеат

Убедливо најлоша љубовна комбинација: Овие два хороскопски знаци никогаш нема да успеат

Кога тие двајца ќе се најдат во врска, во кревет… настанува целосна катастрофа. Овен и Рак Нема полоша комбинација од овие два знаци. Тие се целосни две спротивности. Овнот сака да се движи, да патува, да доминира, додека Ракот сака да се стутка на софата со добра вечера и филм. И двата знаци константно влечат на своите страни кои немаат врска една