притисни ентер »

Три работи кои мора да ги чуе секоја личност која била изневерена во врска или брак
Три работи кои мора да ги чуе секоја личност која била изневерена во врска или брак

Три работи кои мора да ги чуе секоја личност која била изневерена во врска или брак

Откривањето дека вашиот партнер ве изневерил може да предизвика чувство на лутина, тага, повреденост, па дури и физичка болка, а прашањето што ќе се појави веднаш штом информацијата ќе стигне до нас ќе биде „зошто?“. Oва прашање е одговоренo од различни студии, а едно спроведено во 2017 година идентификуваше осум клучни мотивирачки фактори кои придонесуваат