притисни ентер »

Хор во море: Првпат снимени риби како пеат како птици
Хор во море: Првпат снимени риби како пеат како птици

Хор во море: Првпат снимени риби како пеат како птици

Ако добро слушнете, на некои места ќе слушнете и хор од риби. Океаните или морињата може да изгледаат како оази на мирот и тишината. Кога ќе нурнете, ако побегнете од метежот во плиткото, не слушате речиси ништо. Но, на некои места под морето на нашата планета можете, ако добро слушате, да слушнете како пее хор од риби, тврдат научниците. Тие одредени

Хор во море: Првпат снимени риби како пеат како птици

Хор во море: Првпат снимени риби како пеат како птици

Ако добро слушнете, на некои места ќе слушнете и хор од риби. Океаните или морињата може да изгледаат како оази на мирот и тишината. Кога ќе нурнете, ако побегнете од метежот во плиткото, не слушате речиси ништо. Но, на некои места под морето на нашата планета можете, ако добро слушате, да слушнете како пее хор од риби, тврдат научниците. Тие одредени