притисни ентер »

Совет на (квази!) амбасадори
Совет на (квази!) амбасадори

Совет на (квази!) амбасадори

Познато е дека најголем дел од наречените “невладини“ организации во Македонија се под партиски патронат а дел, и тоа најопасниот, се на меѓународниот фактор. Последните, коишто се бројни, финансирани се од Сорос, Усаид и други меѓународни организации и нивна главна должност е да ги реализираат странските политики коишто, најчесто, се спротивни на