притисни ентер »

„Мајкрософт“ додава вештачка интелигенција во „Офис“
„Мајкрософт“ додава вештачка интелигенција во „Офис“

„Мајкрософт“ додава вештачка интелигенција во „Офис“

„Мајкрософт“ објави нови планови за вештачката интелигенција и достапноста за повеќе корисници до неа, како одговор на достигнувањата на „соперникот“ „Гугл“ во истата област. „Мајкрософт“ вчера го претстави новиот „Копилот“ т.е. асистент со вештачка интелигенција, за новиот пакет „Мајкрософт офис 365“ што вклучува „Ворд“, „Ексел“, „Пауерпоинт“ и „Аутлук“

„Мајкрософт“ додава вештачка интелигенција во „Офис“

„Мајкрософт“ додава вештачка интелигенција во „Офис“

LinkSense.mk „Мајкрософт“ објави нови планови за вештачката интелигенција и достапноста за повеќе корисници до неа, како одговор на достигнувањата на „соперникот“ „Гугл“ во истата област. „Мајкрософт“ вчера го претстави новиот „Копилот“ т.е. асистент со вештачка интелигенција, за новиот пакет „Мајкрософт офис 365“ што вклучува „Ворд“, „Ексел“, „Пауерпоинт“

Мајкрософт додава вештачка интелигенција во „Офис“

Мајкрософт додава вештачка интелигенција во „Офис“

Мајкрософт додава вештачка интелигенција во „Офис“ Мајкрософт објави нови планови за вештачката интелигенција и достапноста за повеќе корисници до неа, како одговор на достигнувањата на „соперникот“ „Гугл“ во истата област. Мајкрософт вчера го претстави новиот „Копилот“ т.е. асистент со вештачка интелигенција, за новиот пакет „Мајкрософт офис 365“

„Мајкрософт“ додава вештачка интелигенција во „Офис“

„Мајкрософт“ додава вештачка интелигенција во „Офис“

„Мајкрософт“ објави нови планови за вештачката интелигенција и достапноста за повеќе корисници до неа, како одговор на достигнувањата на „соперникот“ „Гугл“ во истата област. „Мајкрософт“ вчера го претстави новиот „Копилот“ т.е. асистент со вештачка интелигенција, за новиот пакет „Мајкрософт офис 365“ што вклучува „Ворд“, „Ексел“, „Пауерпоинт“ и „Аутлук“

Мајкрософт додаде вештачка интелигенција во Office пакетот

Мајкрософт додаде вештачка интелигенција во Office пакетот

Мајкрософт објави нови планови како да ја направи вештачката интелигенција достапна за повеќе корисници, како одговор на ривалските достигнувања на Google во истата област. Компанијата го претстави новиот Copilot, односно асистент-вештачка интелигенција за пакетот Microsoft 365, кој вклучува Word, Excel, PowerPoint и Outlook, пренесува Reuters. „Веруваме

„Мајкрософт“ додава вештачка интелигенција во „Офис“

„Мајкрософт“ додава вештачка интелигенција во „Офис“

„Мајкрософт“ вчера го претстави новиот „Копилот“ т.е. асистент со вештачка интелигенција, за новиот пакет „Мајкрософт офис 365“ што вклучува „Ворд“, „Ексел“, „Пауерпоинт“ и „Аутлук“. Овие програми во иднина ќе може „да разговараат“ со корисникот преку вештачка интелигенција, што, како што се наведува, веќе го докажа својот потенцијал. Ваквата технологија

„Microsoft“ додава вештачка интелигенција во „Office“

„Microsoft“ додава вештачка интелигенција во „Office“

„Microsoft“ објави нови планови за вештачката интелигенција и достапноста за повеќе корисници до неа, како одговор на достигнувањата на „соперникот“ „Google“ во истата област. „Microsoft“ вчера го претстави новиот „Копилот“ т.е. асистент со вештачка интелигенција, за новиот пакет „Microsoft Office 365“ што вклучува „Word“, „Excel“, „PowerPoint“ и „Outlook“

„Мајкрософт“ додава вештачка интелигенција во „Офис“

„Мајкрософт“ додава вештачка интелигенција во „Офис“

„Мајкрософт“ објави нови планови за вештачката интелигенција и достапноста за повеќе корисници до неа, како одговор на достигнувањата на „соперникот“ „Гугл“ во истата област. „Мајкрософт“ вчера го претстави новиот „Копилот“ т.е. асистент со вештачка интелигенција, за новиот пакет „Мајкрософт офис 365“ што вклучува „Ворд“, „Ексел“, „Пауерпоинт“ и „Аутлук“

Мајкрософт додава вештачка интелигенција во „Офис“

Мајкрософт додава вештачка интелигенција во „Офис“

Мајкрософт додава вештачка интелигенција во „Офис“ „Мајкрософт“ објави нови планови за вештачката интелигенција и достапноста за повеќе корисници до неа, како одговор на достигнувањата на „соперникот“ „Гугл“ во истата област. „Мајкрософт“ вчера го претстави новиот „Копилот“ т.е. асистент со вештачка интелигенција, за новиот пакет „Мајкрософт офис 365“