притисни ентер »

Карпош ќе ги укине бесплатните ужинки за основците?
Карпош ќе ги укине бесплатните ужинки за основците?

Карпош ќе ги укине бесплатните ужинки за основците?

Родителите на основните училишта „Вера Циривири-Трена“, „Јан Амос Коменски“ и Христијан Тодоровски-Карпош“ се жалат дека и покрај тоа што треба да бидат бесплатни ужинките кои ги добиваат нивните деца во училиштата, тие ги плаќаат од почетокот на оваа учебна година. Во другите училишта, кои се наоѓаат во Карпош, сметките за ужинките ги покрива Општината