притисни ентер »

Револтирани патници: Автобус „57“ стои 15 минути во место, шоферот чека смена
Револтирани патници: Автобус „57“ стои 15 минути во место, шоферот чека смена

Револтирани патници: Автобус „57“ стои 15 минути во место, шоферот чека смена

Револтирани патници: Автобус „57“ стои 15 минути во место, шоферот чека смена Немила случка имало денес со автобус на ЈСП- Скопје. -Автобус на ЈСП на линија 57, скоро 15 минути стои во место, полн со патници, паркиран на автобуската со уклучен мотор, затоа што шоферот чекал смена, сакал да си оди дома, а замената не му дошла. Патниците го прашуваат,

Патниците револтирани: Автобус стои 15 минути на постојка, шоферот чека смена

Патниците револтирани: Автобус стои 15 минути на постојка, шоферот чека смена

Автобус на ЈСП на линија 57, скоро 15 минути стои во место, полн со патници, паркиран на автобуската со уклучен мотор, затоа што шоферот чекал смена, сакал да си оди дома, а замената не му дошла. Патниците го прашуваат, тој им вели, уживајте ќе биде. Време е цела оваа неспособна структура да падне. JSP Skopje (ЈСП Скопје)