притисни ентер »

Заев: Казнивоста нема да се избегне во ниту еден случај на корупција
Заев: Казнивоста нема да се избегне во ниту еден случај на корупција

Заев: Казнивоста нема да се избегне во ниту еден случај на корупција

Премиерот Зоран Заев денеска учествуваше на Конференција посветена на антикорупциските процеси и проекти на Владата, институциите и граѓанското општество „За општество ослободено од корупција“ во организација на Цивил и Зелена Лупа. На конференцијата свои воведни обраќања имаа Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, генералниот

Заев: Казнивоста нема да се избегне во ниту еден случај на корупција

Заев: Казнивоста нема да се избегне во ниту еден случај на корупција

Премиерот Зоран Заев денеска учествуваше на Конференција посветена на антикорупциските процеси и проекти на Владата, институциите и граѓанското општество „За општество ослободено од корупција“ во организација на Цивил и Зелена Лупа. На конференцијата свои воведни обраќања имаа Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, генералниот

Заев: Казнивоста нема да се избегне во ниту еден случај на корупција

Заев: Казнивоста нема да се избегне во ниту еден случај на корупција

Премиерот Зоран Заев денеска учествуваше на Конференција посветена на антикорупциските процеси и проекти на Владата, институциите и граѓанското општество „За општество ослободено од корупција“ во организација на Цивил и Зелена Лупа. На конференцијата свои воведни обраќања имаа Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, генералниот

Заев: Казнивоста нема да се избегне во ниту еден случај на корупција

Заев: Казнивоста нема да се избегне во ниту еден случај на корупција

Премиерот Зоран Заев денеска учествуваше на конференција посветена на антикорупциските процеси и проекти на Владата, институциите и граѓанското општество „За општество ослободено од корупција“ во организација на „Цивил“ и „Зелена лупа“. На конференцијата свои воведни обраќања имаа претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, генералниот

Заев: Ефикасната борба против корупцијата е еден од владините приоритети

Заев: Ефикасната борба против корупцијата е еден од владините приоритети

Еден од приоритетите на Владата е токму транспарентното водење на политиките, како и правилно функционирање на судскиот систем, ефикасна борба против корупцијата, но и почитувањето на човековите права, истакна премиерот Зоран Заев денеска на отворањето на конференција насловена „За општество ослободено од корупцијата“. Говорејќи за Предлог-законот

Заев: Не отстапуваме од нашата заложба за борба против корупцијата

Заев: Не отстапуваме од нашата заложба за борба против корупцијата

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев денеска учествуваше на Конференција посветена на антикорупциските процеси и проекти на Владата, институциите и граѓанското општество „За општество ослободено од корупција“ во организација на Цивил и Зелена Лупа. На конференцијата свои воведни обраќања имаа Претседателот на Владата на Република

Заев: Еден од владините приоритети е ефикасна борба против корупцијата

Заев: Еден од владините приоритети е ефикасна борба против корупцијата

Еден од приоритетите на Владата е токму транспарентното водење на политиките, како и правилно функционирање на судскиот систем, ефикасна борба против корупцијата, но и почитувањето на човековите права, истакна премиерот Зоран Заев денеска на отворањето на конференција насловена „За општество ослободено од корупцијата“. Говорејќи за Предлог-законот

Заев: Еден од владините приоритети е ефикасна борба против корупцијата

Заев: Еден од владините приоритети е ефикасна борба против корупцијата

Еден од приоритетите на Владата е токму транспарентното водење на политиките, како и правилно функционирање на судскиот систем, ефикасна борба против корупцијата, но и почитувањето на човековите права, истакна премиерот Зоран Заев денеска на отворањето на конференција насловена „За општество ослободено од корупцијата“. Говорејќи за Предлог-законот

Заев: Еден од владините приоритети е ефикасна борба против корупцијата

Заев: Еден од владините приоритети е ефикасна борба против корупцијата

Фото: EPA-EFE/PATRICK SEEGER Еден од приоритетите на Владата е токму транспарентното водење на политиките, како и правилно функционирање на судскиот систем, ефикасна борба против корупцијата, но и почитувањето на човековите права, истакна премиерот Зоран Заев денеска на отворањето на конференција насловена „За општество ослободено од корупцијата“.

Заев на конференција за борба против корупцијата: Казнивоста нема да се избегне во ниту еден случај

Заев на конференција за борба против корупцијата: Казнивоста нема да се избегне во ниту еден случај

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев денеска учествуваше на Конференција посветена на антикорупциските процеси и проекти на Владата, институциите и граѓанското општество „За општество ослободено од корупција“ во организација на Цивил и Зелена Лупа. На конференцијата свои воведни обраќања имаа Претседателот на Владата на Република