притисни ентер »

Бритни Спирс тврди дека е новиот Болт
Бритни Спирс тврди дека е новиот Болт

Бритни Спирс тврди дека е новиот Болт

Во време на коронавирус секој се обидува на различен начин да го мине денот. Познатата пејачка Бритни Спирс целосно се посвети на одржување на формата и тука нема ништо погрешно. Но, да тврдиш дека си го урнал рекордот на Јусеин Болт е тоа веќе е смешно. Спирс на својот „Инстаграм“ профил објави дека истрчала 100 метри за 5,97 секунди. За постетување

Бритни Спирс тврди дека е новиот Болт

Бритни Спирс тврди дека е новиот Болт

Во време на коронавирус секој се обидува на различен начин да го мине денот. Познатата пејачка Бритни Спирс целосно се посвети на одржување на формата и тука нема ништо погрешно. Но, да тврдиш дека си го урнал рекордот на Јусеин Болт е тоа веќе е смешно. Спирс на својот „Инстаграм“ профил објави дека истрчала 100 метри за 5,97 секунди. За постетување

Бритни Спирс тврди дека е новиот Болт

Бритни Спирс тврди дека е новиот Болт

Во време на коронавирус секој се обидува на различен начин да го мине денот. Познатата пејачка Бритни Спирс целосно се посвети на одржување на формата и тука нема ништо погрешно. Но, да тврдиш дека си го урнал рекордот на Јусеин Болт е тоа веќе е смешно. Спирс на својот „Инстаграм“ профил објави дека истрчала 100 метри за 5,97 секунди. За постетување