притисни ентер »

Во Британија младите до 30 години ќе примаат од вакцините на „Фајзер“ или „Модерна“, наместо „Астра Зенека“

Во Британија младите до 30 години ќе примаат од вакцините на „Фајзер“ или „Модерна“, наместо „Астра Зенека“

Имунизацијата против Ковид-19 со вакцините на Универзитетот во Оксфорд и „Астра Зенека“ на лица на возраст под 30 години ќе биде запрена денеска врз основа на препораките на Британската агенција за лекови и медицински производи (МХРА), јавија британските медиуми. Агенцијата наведува дека луѓето на возраст меѓу 18 и 29 години, наместо со „Астра Зенека“

Во Британија младите до 30 години ќе примаат од вакцините на „Фајзер“ или „Модерна“, наместо „Астра Зенека“

Во Британија младите до 30 години ќе примаат од вакцините на „Фајзер“ или „Модерна“, наместо „Астра Зенека“

Имунизацијата против Ковид-19 со вакцините на Универзитетот во Оксфорд и „Астра Зенека“ на лица на возраст под 30 години ќе биде запрена денеска врз основа на препораките на Британската агенција за лекови и медицински производи (МХРА), јавија британските медиуми. Агенцијата наведува дека луѓето на возраст меѓу 18 и 29 години, наместо со „Астра Зенека“

МХРА: Во Британија младите до 30 години ќе се вакцинираат со Фајзер или Модерна, наместо со Астра Зенека

МХРА: Во Британија младите до 30 години ќе се вакцинираат со Фајзер или Модерна, наместо со Астра Зенека

Имунизацијата против Ковид-19 со вакцините на Универзитетот во Оксфорд и „Астра Зенека“ на лица на возраст под 30 години ќе биде запрена денеска врз основа на препораките на Британската агенција за лекови и медицински производи (МХРА), јавија британските медиуми. Агенцијата наведува дека луѓето на возраст меѓу 18 и 29 години, наместо со „Астра Зенека“

МХРА: Во Британија младите до 30 години ќе се вакцинираат со Фајзер или Модерна, наместо со Астра Зенека

МХРА: Во Британија младите до 30 години ќе се вакцинираат со Фајзер или Модерна, наместо со Астра Зенека

Имунизацијата против К овид-19 со вакцините на Универзитетот во Оксфорд и „Астра Зенека“ на лица на возраст под 30 години ќе биде запрена денес ка врз основа на препораките на Британската агенција за лекови и медицински п роизводи (МХРА), јавија британските медиуми . Агенцијата наведува дека луѓето на возраст меѓу 18 и 29 години, наместо со „Астра

Британците донесоа одлука: Помладите од 30 години нема да ја примаат вакцината на „Астра Зенека“

Британците донесоа одлука: Помладите од 30 години нема да ја примаат вакцината на „Астра Зенека“

Имунизацијата против коронавирусот со вакцините на Универзитетот Оксфорд и „Астра Зенека“ кај помладите од 30 години ќе биде денеска стопирана врз основа на препораката на Британската агенција за лекови и медицински производи, пренесува „Скај“. Според најновата одлука, наместо со вакцината на „Астра Зенека“, лицата кои што се на возраст од 18 до 29

МХРА: Во Британија младите до 30 години ќе се вакцинираат со Фајзер или Модерна, наместо со Астра Зенека

МХРА: Во Британија младите до 30 години ќе се вакцинираат со Фајзер или Модерна, наместо со Астра Зенека

Имунизацијата против К овид-19 со вакцините на Универзитетот во Оксфорд и „Астра Зенека” на лица на возраст под 30 години ќе биде запрена денес ка врз основа на препораките на Британската агенција за лекови и медицински п роизводи (МХРА), јавија британските медиуми . Агенцијата наведува дека луѓето на возраст меѓу 18 и 29 години, наместо со „Астра