притисни ентер »

Владата наложи да се обезбедат живеалишта за семејствата погодени од пожарот во Шуто Оризари
Владата наложи да се обезбедат живеалишта за семејствата погодени од пожарот во Шуто Оризари

Владата наложи да се обезбедат живеалишта за семејствата погодени од пожарот во Шуто Оризари

На денешната седница на Владата, Министерството за труд и социјална политика е задолжено да додели финансиска и друга помош за семејствата чии домови беа уништени во пожарот со трагични последици во Шуто Оризари, кој се случи на 10 јануари. На седницата им е препорачано на Генералниот Секретаријат на Владата и на Министерството за труд и социјална

Владата наложи да се обезбедат живеалишта за семејствата погодени од пожарот во Шуто Оризари

Владата наложи да се обезбедат живеалишта за семејствата погодени од пожарот во Шуто Оризари

На денешната седница Владата, Министерството за труд и социјална политика е задолжено да додели финансиска и друга помош за семејствата чии домови беа уништени во пожарот со трагични последици во Шуто Оризари, кој се случи на 10 јануари. На седницата им е препорачано на Генералниот Секретаријат на Владата и на Министерството за труд и социјална политика

Владата наложи да се обезбедат живеалишта за семејствата погодени од пожарот во Шуто Оризари

Владата наложи да се обезбедат живеалишта за семејствата погодени од пожарот во Шуто Оризари

На денешната седница на Владата, Министерството за труд и социјална политика е задолжено да додели финансиска и друга помош за семејствата чии домови беа уништени во пожарот со трагични последици во Шуто Оризари, кој се случи на 10 јануари. На седницата им е препорачано на Генералниот Секретаријат на Владата и на Министерството за труд и социјална

Помош од државата за семејствата чии домови беа уништени од пожарот во Шуто Оризари

Помош од државата за семејствата чии домови беа уништени од пожарот во Шуто Оризари

На седницата им е препорачано на Генералниот секретаријат на Владата и на Министерството за труд да ги разгледаат можностите за обезбедување живеалишта за опожарените семејства. /МИА

Помош од државата за семејствата чии домови беа уништени од пожарот во Шуто Оризари

Помош од државата за семејствата чии домови беа уништени од пожарот во Шуто Оризари

Владата на денешната седница го задолжи Министерството за труд и социјална политика да додели финансиска и друга помош за семејствата чии домови беа уништени од пожарот во Шуто Оризари на 10 јануари. На седницата им е препорачано на Генералниот секретаријат на Владата и на Министерството за труд да ги разгледаат можностите за обезбедување живеалишта

Владата наложи да се обезбедат живеалишта за семејствата погодени од пожарот во Шуто Оризари

Владата наложи да се обезбедат живеалишта за семејствата погодени од пожарот во Шуто Оризари

На денешната седница Владата, Министерството за труд и социјална политика е задолжено да додели финансиска и друга помош за семејствата чии домови беа уништени во пожарот со трагични последици во Шуто Оризари, кој се случи на 10 јануари. На седницата им е препорачано на Генералниот Секретаријат на Владата и на Министерството за труд и социјална политика

Владата наложи да се обезбедат живеалишта за семејствата погодени од пожарот во Шуто Оризари

Владата наложи да се обезбедат живеалишта за семејствата погодени од пожарот во Шуто Оризари

На денешната седница на Владата, Министерството за труд и социјална политика е задолжено да додели финансиска и друга помош за семејствата чии домови беа уништени во пожарот со трагични последици во Шуто Оризари, кој се случи на 10 јануари. На седницата им е препорачано на Генералниот Секретаријат на Владата и на Министерството за труд и социјална

Владата ќе обезбеди живеалиште за опожарените семејства во Шуто Оризари

Владата ќе обезбеди живеалиште за опожарените семејства во Шуто Оризари

Владата на денешната седница го задолжи Министерството за труд и социјална политика да додели финансиска и друга помош за семејствата чии домови беа уништени од пожарот во Шуто Оризари на 10 јануари. На седницата им е препорачано на Генералниот секретаријат на Владата и на Министерството за труд да ги разгледаат можностите за обезбедување живеалишта

Помош од државата за семејствата чии домови беа уништени од пожарот во Шуто Оризари

Помош од државата за семејствата чии домови беа уништени од пожарот во Шуто Оризари

Владата на денешната седница го задолжи Министерството за труд и социјална политика да додели финансиска и друга помош за семејствата чии домови беа уништени од пожарот во Шуто Оризари на 10 јануари. На седницата им е препорачано на Генералниот секретаријат на Владата и на Министерството за труд да ги разгледаат можностите за обезбедување живеалишта

Владата наложи да се обезбедат живеалишта за семејствата погодени од пожарот во Шуто Оризари

Владата наложи да се обезбедат живеалишта за семејствата погодени од пожарот во Шуто Оризари

На денешната седница Владата, Министерството за труд и социјална политика е задолжено да додели финансиска и друга помош за семејствата чии домови беа уништени во пожарот со трагични последици во Шуто Оризари, кој се случи на 10 јануари. На седницата им е препорачано на Генералниот Секретаријат на Владата и на Министерството за труд и социјална политика