притисни ентер »

Стартува лизгалиштето во СЦ „Борис Трајковски“
Стартува лизгалиштето во СЦ „Борис Трајковски“

Стартува лизгалиштето во СЦ „Борис Трајковски“

Од денеска стартува новата сезона на лизгалиштето во СЦ „Борис Трајковски“. Поради необично топлото време за овој период од годината, отворањето беше малку одложено, но од сега љубителите на рекреативното лизгање ќе може да се забавуваат во своето омилено зимско катче. Вистинскиот мраз, направен по светски стандарди, како и условите кои ги пружа лизгалиштето

Од денеска можете да се забавувате на лизгалиште

Од денеска можете да се забавувате на лизгалиште

Денеска стартува новата сезона на лизгалиштето во СЦ „Борис Трајковски“. Поради необично топлото време за овој период од годината, отворањето беше малку одложено, но од 04.12, љубителите на зимските спортови и рекреативното лизгање конечно ќе може да се забавуваат во своето омилено зимско катче. Вистинскиот мраз, направен по светски стандарди, како

Во среда се отвора лизгалиштето во СЦ „Борис Трајковски“

Во среда се отвора лизгалиштето во СЦ „Борис Трајковски“

Оваа среда стартува новата сезона на лизгалиштето во СЦ „Борис Трајковски“. Поради необично топлото време за овој период од годината, отворањето беше малку одложено, но од 04.12, љубителите на зимските спортови и рекреативното лизгање конечно ќе може да се забавуваат во своето омилено зимско катче, објави Скопје24. Целосниот текст прочитајте го тука

Утре се отвора лизгалиштето во СЦ „Борис Трајковски“

Утре се отвора лизгалиштето во СЦ „Борис Трајковски“

Утре стартува новата сезона на лизгалиштето во СЦ „Борис Трајковски“. Поради необично топлото време за овој период од годината, отворањето беше малку одложено, но од 04.12, љубителите на зимските спортови и рекреативното лизгање конечно ќе може да се забавуваат во своето омилено зимско катче. Вистинскиот мраз, направен по светски стандарди, како и

В среда се отвора лизгалиштето во СЦ „Борис Трајковски“

В среда се отвора лизгалиштето во СЦ „Борис Трајковски“

Оваа среда стартува новата сезона на лизгалиштето во СЦ „Борис Трајковски“. Поради необично топлото време за овој период од годината, отворањето беше малку одложено, но од 4 декември љубителите на зимските спортови и рекреативното лизгање конечно ќе може да се забавуваат во своето омилено зимско катче. Вистинскиот мраз, направен по светски стандарди,

В среда се отвора лизгалиштето во СЦ „Борис Трајковски“

В среда се отвора лизгалиштето во СЦ „Борис Трајковски“

Вистинскиот мраз, направен по светски стандарди, како и условите кои ги пружа лизгалиштето се идеални за и оваа зима посетителите да уживаат во хокеј, уметничко и рекреативно лизгање. Оваа среда стартува новата сезона на лизгалиштето во СЦ „Борис Трајковски“. Поради необично топлото време за овој период од годината, отворањето беше малку одложено,

В среда се отвора Лизгалиштето во СЦ „Борис Трајковски“

В среда се отвора Лизгалиштето во СЦ „Борис Трајковски“

Лизгалиштето во рамките на СЦ „Борис Трајковски“ се отвора в среда. Годинава, поради невообичаено топлото време за овој период од годината, отворањето беше малку одложено. „Љубителите на зимските спортови и на рекреативното лизгање конечно ќе можат да се забавуваат во своето омилено зимско катче. Вистинскиот мраз, направен по светски стандарди, како

Скопјани се пресреќни – во среда за нив следува вистински пресврт и убавина која долго се чекаше

Скопјани се пресреќни – во среда за нив следува вистински пресврт и убавина која долго се чекаше

Оваа среда стартува новата сезона на лизгалиштето во СЦ „Борис Трајковски“. Поради необично топлото време за овој период од годината, отворањето беше малку одложено, но од 04.12, љубителите на зимските спортови и рекреативното лизгање конечно ќе може да се забавуваат во своето омилено зимско катче. Вистинскиот мраз, направен по светски стандарди, како