притисни ентер »

Сламки од тестенини како алтернатива за пластичните
Сламки од тестенини како алтернатива за пластичните

Сламки од тестенини како алтернатива за пластичните

Пластичните сламки се лош еколошки избор, изработени се од пластика која не се распаѓа лесно, а со оглед на тоа што осум милиони тони пластика секоја година завршуваат во океаните, секоја промена е добредојдена. Тоа може да биде оваа верзија на сламки од тестенини. Food & Wine пишува дека постојат веќе неколку алтернативи како што се метални, хартиени

Сламки од тестенини како алтернатива за пластичните

Сламки од тестенини како алтернатива за пластичните

Пластичните сламки се лош еколошки избор, изработени се од пластика која не се распаѓа лесно, а со оглед на тоа што осум милиони тони пластика секоја година завршуваат во океаните, секоја промена е добредојдена. Тоа може да биде оваа верзија на сламки од тестенини. Food & Wine пишува дека постојат веќе неколку алтернативи како што се метални, хартиени

Сламки од пластика како алтернатива за пластичните

Сламки од пластика како алтернатива за пластичните

Пластичните сламки се лош еколошки избор, изработени се од пластика која не се распаѓа лесно, а со оглед на тоа што осум милиони тони пластика секоја година завршуваат во океаните, секоја промена е добредојдена. Тоа може да биде оваа верзија на сламки од тестенини. Food & Wine пишува дека постојат веќе неколку алтернативи како што се метални, хартиени

Сламки од пластика како алтернатива за пластичните

Сламки од пластика како алтернатива за пластичните

Пластичните сламки се лош еколошки избор, изработени се од пластика која не се распаѓа лесно, а со оглед на тоа што осум милиони тони пластика секоја година завршуваат во океаните, секоја промена е добредојдена. Тоа може да биде оваа верзија на сламки од тестенини. Food & Wine пишува дека постојат веќе неколку алтернативи како што се метални, хартиени