притисни ентер »

Изложба на графики „Надворешниот свет како симболика на внатрешниот“ од Зоран Бошковски
Изложба на графики „Надворешниот свет како симболика на внатрешниот“ од Зоран Бошковски

Изложба на графики „Надворешниот свет како симболика на внатрешниот“ од Зоран Бошковски

„Надворешниот свет како симболика на внатрешниот“ е насловена изложбата на графики од Зоран Бошковски која ќе се одржи вечерва во Галерија „КО-РА“ во Домот на културата „Кочо Рацин“ – Скопје. Изложбата, што ќе биде отворена во 19 часот, се состои од линорез, колографија, монотипија и цртежи.

Изложба на графики „Надворешниот свет како симболика на внатрешниот“ од Зоран Бошковски

Изложба на графики „Надворешниот свет како симболика на внатрешниот“ од Зоран Бошковски

„Надворешниот свет како симболика на внатрешниот“ е насловена изложбата на графики од Зоран Бошковски која ќе се одржи вечерва во Галерија „КО-РА“ во Домот на културата „Кочо Рацин“ – Скопје.