притисни ентер »

МЗШВ: Пристигнати околу 300 понуди за давање под закуп на земјоделско земјиште до 3 хектари
МЗШВ: Пристигнати околу 300 понуди за давање под закуп на земјоделско земјиште до 3 хектари

МЗШВ: Пристигнати околу 300 понуди за давање под закуп на земјоделско земјиште до 3 хектари

Вчера заврши рокот за поднесување на понуди за учество на јавниот повик за давање под закуп на земјоделско земјиште во државна сопственост до 3 хектари, информираат од Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство и додаваат дека заклучно со вчерашниот ден пристигнале близу 300 понуди за учество на овој јавен повик. Со оглед на тоа дека

МЗШВ: Пристигнати околу 300 понуди за давање под закуп на земјоделско земјиште до 3 хектари

МЗШВ: Пристигнати околу 300 понуди за давање под закуп на земјоделско земјиште до 3 хектари

Вчера заврши рокот за поднесување на понуди за учество на јавниот повик за давање под закуп на земјоделско земјиште во државна сопственост до 3 хектари, информираат од Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство и додаваат дека заклучно со вчерашниот ден пристигнале близу 300 понуди за учество на овој јавен повик. Со оглед на тоа дека

МЗШВ: Пристигнати околу 300 понуди за давање под закуп на земјоделско земјиште до 3 хектари

МЗШВ: Пристигнати околу 300 понуди за давање под закуп на земјоделско земјиште до 3 хектари

Вчера заврши рокот за поднесување на понуди за учество на јавниот повик за давање под закуп на земјоделско земјиште во државна сопственост до 3 хектари, информираат од Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство и додаваат дека заклучно со вчерашниот ден пристигнале близу 300 понуди за учество на овој јавен повик. Со оглед на тоа дека

Голем интерес за јавниот повик за давање на земјоделско земјиште под закуп

Голем интерес за јавниот повик за давање на земјоделско земјиште под закуп

Близу 300 понуди за учество на јавниот повик за давање под закуп на земјоделско земјиште во државна сопственост до три хектари пристигнаа во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ), заклучно со вчерашниот ден, информираат од МЗШВ. Рокот за поднесување понуди за учество на јавниот повик заврши вчера. Оттаму известуваат дека

МЗШВ: Пристигнати околу 300 понуди за давање под закуп на земјоделско земјиште до 3 хектари

МЗШВ: Пристигнати околу 300 понуди за давање под закуп на земјоделско земјиште до 3 хектари

Вчера заврши рокот за поднесување на понуди за учество на јавниот повик за давање под закуп на земјоделско земјиште во државна сопственост до 3 хектари, информираат од Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство и додаваат дека заклучно со вчерашниот ден пристигнале близу 300 понуди за учество на овој јавен повик. Со оглед на тоа дека

Триста понуди на повикот за давање под закуп на земјоделско земјиште до три хектари

Триста понуди на повикот за давање под закуп на земјоделско земјиште до три хектари

Близу 300 понуди за учество на јавниот повик за давање под закуп на земјоделско земјиште во државна сопственост до три хектари пристигнаа во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ), заклучно со вчерашниот ден, информираат од МЗШВ. Рокот за поднесување понуди за учество на јавниот повик заврши вчера. Оттаму известуваат дека

Триста понуди на повикот за давање под закуп на земјоделско земјиште до три хектари пристигнати близу 300 понуди

Триста понуди на повикот за давање под закуп на земјоделско земјиште до три хектари пристигнати близу 300 понуди

Близу 300 понуди за учество на јавниот повик за давање под закуп на земјоделско земјиште во државна сопственост до три хектари пристигнаа во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ), заклучно со вчерашниот ден, информираат од МЗШВ. Рокот за поднесување понуди за учество на јавниот повик заврши вчера. Оттаму известуваат дека

МЗШВ: Пристигнати околу 300 понуди за давање под закуп на земјоделско земјиште до 3 хектари

МЗШВ: Пристигнати околу 300 понуди за давање под закуп на земјоделско земјиште до 3 хектари

Вчера заврши рокот за поднесување на понуди за учество на јавниот повик за давање под закуп на земјоделско земјиште во државна сопственост до 3 хектари, информираат од Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство и додаваат дека заклучно со вчерашниот ден пристигнале близу 300 понуди за учество на овој јавен повик. Со оглед на тоа дека

Триста понуди на повикот за давање под закуп на земјоделско земјиште до три хектари

Триста понуди на повикот за давање под закуп на земјоделско земјиште до три хектари

Рокот за поднесување понуди за учество на јавниот повик заврши вчера. Оттаму известуваат дека се работи за повик на кој за разлика од огласите за кои што МЗШВ ги објавува расположливите парцели, сега им се овозможило на земјоделците, доколку имаат информации каде има слободна земја, самоиницијативно да пројават интерес преку подготовка на геодетски

Триста понуди на повикот за закуп на земјоделско земјиште до три хектари

Триста понуди на повикот за закуп на земјоделско земјиште до три хектари

Близу 300 понуди за учество на јавниот повик за давање под закуп на земјоделско земјиште во државна сопственост до три хектари пристигнаа во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ), заклучно со вчерашниот ден, информираат од МЗШВ. Рокот за поднесување понуди за учество на јавниот повик заврши вчера. Оттаму известуваат дека