притисни ентер »

Заев, готов си! Само аболиран за криминал, може да прославува промена на името
Заев, готов си! Само аболиран за криминал, може да прославува промена на името

Заев, готов си! Само аболиран за криминал, може да прославува промена на името

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски денеска на прес-конференција побара в понеделник да се распушти Собранието. Смета дека има доволно време да се организира фер изборен циклус согласно Законот во Република Македонија и заедно со претседателските избори да се одржат вонредни парламентарни избори. – Денеска од засрамениот Зоран Заев слушнавме

Мицкоски бара во понеделник да се распишат избори

Мицкоски бара во понеделник да се распишат избори

Првиот човек на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски бара уште во понеделник Собранието да се распушти и да се распишат предвремени парламентарни избори заедно со претседателските. Мицковски му порача на премиерот да не се крие зад партиското раководство затоа што има доволно време викендов да донесат одлука во СДСМ. Тој вели дека со промената на името,

Заев, готов си! Само аболиран за криминал, може да прославува промена на името

Заев, готов си! Само аболиран за криминал, може да прославува промена на името

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски денеска на прес-конференција побара в понеделник да се распушти Собранието. Смета дека има доволно време да се организира фер изборен циклус согласно Законот во Република Македонија и заедно со претседателските избори да се одржат вонредни парламентарни избори. – Денеска од засрамениот Зоран Заев слушнавме

Мицковски бара распишување избори и распуштање на Парламентот во понеделник

Мицковски бара распишување избори и распуштање на Парламентот во понеделник

Исто како и мнозинството граѓани, така и јас со чувство на мака проследив пресот на Зоран Заев. Само Зоран Заев, политичар аболиран за тежок криминал, кој влече сериозни хипотеки зад себе може да прославува и да се гордее што го променил името и идентитетот на сопствената земја. Само Зоран Заев, кој се колнеше во татковци и дедовци дека немало да го

Мицкоски: Заедно со претседателските да се одржат вонредни парламентарни избори

Мицкоски: Заедно со претседателските да се одржат вонредни парламентарни избори

Мицкоски: Заедно со претседателските да се одржат вонредни парламентарни избори Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски денеска на прес-конференција побара в понеделник да се распушти Собранието. Смета дека има доволно време да се организира фер изборен циклус согласно Законот во Република Македонија и заедно со претседателските избори да се

Мицкоски го повика СДСМ да излезе на избори и да го обели образот

Мицкоски го повика СДСМ да излезе на избори и да го обели образот

Не се плашам од избори, и не молам Бога да не се случат, рече Мицкоски по изјава на Зоран Заев дека лидерот на ВМРО-ДПМНЕ барал избори, а се молел власта да не прифати. Тој на денешната прес-конференција рече дека тој во името на ВМРО-ДПМНЕ бара уште во понеделник да се распушти Парламентот, да се формира техничка Влада, и да се распишат предверемени

Мицкоски бара распишување избори и распуштање на Парламентот во понеделник

Мицкоски бара распишување избори и распуштање на Парламентот во понеделник

Embedded video for Мицкоски бара распишување избори и распуштање на Парламентот во понеделник Уште во понеделник Собранието да се распушти и да се распишат предвремени парламентарни избори заедно со претседателските побара лидерот на ВМРО ДПМНЕ. Мицковски му порача на премиерот да не се крие зад партиското раководство бидејќи има доволно време викендов

Мицковски бара распишување избори и распуштање на Парламентот во понеделник

Мицковски бара распишување избори и распуштање на Парламентот во понеделник

Embedded video for Мицковски бара распишување избори и распуштање на Парламентот во понеделник Уште во понеделник Собранието да се распушти и да се распишат предвремени парламентарни избори заедно со претседателските побара лидерот на ВМРО ДПМНЕ. Мицковски му порача на премиерот да не се крие зад партиското раководство бидејќи има доволно време викендов

Мицкоски: Заедно со претседателските да се одржат вонредни парламентарни избори

Мицкоски: Заедно со претседателските да се одржат вонредни парламентарни избори

Претседателот на опозициската ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски денеска на прес-конференција побара в понеделник да се распушти Собранието, информира МИА. Смета дека има доволно време да се организира фер изборен циклус согласно Законот во Република Македонија и заедно со претседателските избори да се одржат вонредни парламентарни избори. – Денеска од

Мицкоски: СДСМ излези на избори и обели го образот по срамот на Заев

Мицкоски: СДСМ излези на избори и обели го образот по срамот на Заев

Не се плашам од избори, и не молам Бога да не се случат, му возврати Мицкоски на Заев. Тој на денешната прес-конференција рече дека тој во името на ВМРО-ДПМНЕ бара уште во понеделник да се распушти Парламентот, да се формира техничка Влада, и да се распишат предверемени парламентарни избори. „Ајде да одиме на избори и да видиме дали Зоран Заев ја ужива