притисни ентер »

Скијач се повреди, па ги чекаше спасувачите: Тоа што го направи овој пилот ги зачуди сите
Скијач се повреди, па ги чекаше спасувачите: Тоа што го направи овој пилот ги зачуди сите

Скијач се повреди, па ги чекаше спасувачите: Тоа што го направи овој пилот ги зачуди сите

Скијач претрпел сериозна повреда на ногата на француските Алпи, па мораше да ги почека спасувачите кои што пристигнаа со хеликоптер. На видеото може да се види колку е стручен пилотот кој изведе неверојатен маневар кој ги зачуди сите. Со оглед на тоа што несреќата се случила на голема надморска височина, спасувањето можело да биде извршено само

Леонардо Да Винчи во маневрирањето со хеликоптер на опасен терен

Леонардо Да Винчи во маневрирањето со хеликоптер на опасен терен

Импресивните маневри кои ги направи еден управувач на хеликоптер на француските Алпи за да спаси скијач кој се повредил при скијање го воодушевија светот, а видеото од хеликоптерскиот маневр стана вирален хит. Со оглед на тоа што несреќата се случила на голема надморска височина, спасувањето можело да биде извршено само со хеликоптер. Но, поради стрмниот

Пилот на денот

Пилот на денот

Пилот со неверојатен маневар спаси скијач кој претрпел сериозна повреда на ногата на француските Алпи. Со оглед на тоа што несреќата се случила на голема надморска височина, спасувањето можело да биде извршено само со хеликоптер. Но, поради стрмниот терен, леталото не можеше да биде приземјено, па пилотот го приближи хеликоптерот толку многу, што изгледаше

Пилот со неверојатен маневар спаси скијач на Алпите

Пилот со неверојатен маневар спаси скијач на Алпите

Пилот со неверојатен маневар спаси скијач кој претрпел сериозна повреда на ногата на француските Алпи. Со оглед на тоа што несреќата се случила на голема надморска височина, спасувањето можело да биде извршено само со хеликоптер. Но, поради стрмниот терен, леталото не можеше да биде приземјено, па пилотот го приближи хеликоптерот толку многу, што изгледаше

Скијач се повреди, па ги чекаше спасувачите: Тоа што го направи овој пилот ги зачуди сите

Скијач се повреди, па ги чекаше спасувачите: Тоа што го направи овој пилот ги зачуди сите

Скијач претрпел сериозна повреда на ногата на француските Алпи, па мораше да ги почека спасувачите кои што пристигнаа со хеликоптер. На видеото може да се види колку е стручен пилотот кој изведе неверојатен маневар кој ги зачуди сите. Со оглед на тоа што несреќата се случила на голема надморска височина, спасувањето можело да биде извршено само од

Како безбедно да возите во зимски услови?

Како безбедно да возите во зимски услови?

Пилот со неверојатен маневар спаси скијач кој претрпел сериозна повреда на ногата на француските Алпи. Со оглед на тоа што несреќата се случила на голема надморска височина, спасувањето можело да биде извршено само со хеликоптер. Но, поради стрмниот терен, леталото не можеше да биде приземјено, па пилотот го приближи хеликоптерот толку многу, што изгледаше

Скијач се повреди, па ги чекаше спасувачите: Тоа што го направи овој пилот ги зачуди сите

Скијач се повреди, па ги чекаше спасувачите: Тоа што го направи овој пилот ги зачуди сите

ИЗВОР Скопје24 | јануари 10, 2019 Скијач претрпел сериозна повреда на ногата на француските Алпи, па мораше да ги почека спасувачите кои што пристигнаа со хеликоптер. На видеото може да се види колку е стручен пилотот кој изведе неверојатен маневар кој ги зачуди сите. Со оглед на тоа што несреќата се случила на голема надморска височина, спасувањето

Пилот со неверојатни маневри спасуваше скијач на Алпите

Пилот со неверојатни маневри спасуваше скијач на Алпите

Со оглед на тоа што несреќата се случила на голема надморска височина, спасувањето можело да биде извршено само со хеликоптер. Но, поради стрмниот терен, леталото не можеше да биде приземјено, па пилотот го приближи хеликоптерот толку многу, што изгледаше како да има удрено во планината. На крајот, пред се благодарение на неверојатните маневарски способности

Пилот-спасувач направил неверојатен потег за да спаси скијач на Алпите

Пилот-спасувач направил неверојатен потег за да спаси скијач на Алпите

Скијач претрпел сериозна повреда на ногата на француските Алпи, па мораше да ги почека спасувачите кои што пристигнаа со хеликоптер. На видеото може да се види колку е стручен пилотот кој изведе неверојатен маневар кој ги зачуди сите. Со оглед на тоа што несреќата се случила на голема надморска височина, спасувањето можело да биде извршено само од

Скијач се повреди, па ги чекаше спасувачите: Тоа што го направи овој пилот ги зачуди сите

Скијач се повреди, па ги чекаше спасувачите: Тоа што го направи овој пилот ги зачуди сите

На видеото може да се види колку е стручен пилотот кој изведе неверојатен маневар кој ги зачуди сите. Со оглед на тоа што несреќата се случила на голема надморска височина, спасувањето можело да биде извршено само од воздух. Откако хеликоптерот пристигна, поради стрмниот терен, леталото не можеше да биде приземјено, па пилотот го приближи хеликоптеорт