притисни ентер »

Не чека венчавка: Богдана Родиќ направила нешто што потврдува дека нејзината љубов кон Вељко е неуништива (фото/видео)
Не чека венчавка: Богдана Родиќ направила нешто што потврдува дека нејзината љубов кон Вељко е неуништива (фото/видео)

Не чека венчавка: Богдана Родиќ направила нешто што потврдува дека нејзината љубов кон Вељко е неуништива (фото/видео)

За својот сакан Богдана е подготвена на направи се, дури и пред брак. Вељко Ражнатовиќ и Богдана Родиќ сериозни во намерата да ја крунисат својата љубов со брак зборува и тоа што идната невеста веќе долела одлука и како ќе се презива. Вељко на Инстаграм на заедничката фотографија со Богдана под неа напишал: "Среќни празници од семејството Ражнатовиќ"

Не чека венчавка: Богдана Родиќ направила нешто што потврдува дека нејзината љубов кон Вељко е неуништива (фото/видео)

Не чека венчавка: Богдана Родиќ направила нешто што потврдува дека нејзината љубов кон Вељко е неуништива (фото/видео)

За својот сакан Богдана е подготвена на направи се, дури и пред брак. Вељко Ражнатовиќ и Богдана Родиќ сериозни во намерата да ја крунисат својата љубов со брак зборува и тоа што идната невеста веќе долела одлука и како ќе се презива. Вељко на Инстаграм на заедничката фотографија со Богдана под неа напишал: "Среќни празници од семејството Ражнатовиќ"

Вереницата на Вељко го промени презимето во Ражнатовиќ!

Вереницата на Вељко го промени презимето во Ражнатовиќ!

Вељко на својот „Инстаграм“ објави заедничка фотографија со Богдана, а во описот на фотографијата напиша: „Среќни празници од семејството Ражнатовиќ“. Богдана на социјалните мрежи го промени своето презиме. Покрај името повеќе не стои Родиќ, туку Ражнатовиќ.

Уште не се омажила, а веќе свршеницата на Вељко го промени презимето во Ражнатовиќ

Уште не се омажила, а веќе свршеницата на Вељко го промени презимето во Ражнатовиќ

Вељко Ражнатовиќ и Богдана Родиќ се сериозни во намерата да ја крунисаат сопствената љубов со брак, а свршеницата на боксерот неколку месеци пред свадбата откри кое презиме ќе го користи. Вељко на својот „Инстаграм“ објави заедничка фотографија со Богдана, а во описот на фотографијата напиша: „Среќни празници од семејството Ражнатовиќ“. Меѓутоа, Богдана

Свршеницата на Вељко Ражнатовиќ, неколку месеци пред свадбата, откри кое презиме ќе го носи!

Свршеницата на Вељко Ражнатовиќ, неколку месеци пред свадбата, откри кое презиме ќе го носи!

Вељко Ражнатовиќ и Богдана Родиќ се сериозни во намерата да ја крунисаат сопствената љубов со брак, а свршеницата на боксерот неколку месеци пред свадбата откри кое презиме ќе го користи. Вељко на својот „Инстаграм“ објави заедничка фотографија со Богдана, а во описот на фотографијата напиша: „Среќни празници од семејството Ражнатовиќ“. Меѓутоа, Богдана