притисни ентер »

АУДИО БОМБА: Кандидатот за градоначалник на СДСМ во Ново Село уценувал самохрана мајка дека ќе ѝ го одземе детето
АУДИО БОМБА: Кандидатот за градоначалник на СДСМ во Ново Село уценувал самохрана мајка дека ќе ѝ го одземе детето

АУДИО БОМБА: Кандидатот за градоначалник на СДСМ во Ново Село уценувал самохрана мајка дека ќе ѝ го одземе детето

АУДИО БОМБА: Кандидатот за градоначалник на СДСМ во Ново Село уценувал самохрана мајка дека ќе ѝ го одземе детето Во општина Ново Село, кандидатот за градоначалник на СДСМ, Звонко Ангелов, брутално ја злоупотребил својата службена должност како вработен во центарот за социјални работи во Струмица. Според нашите информации, тој вршел притисок и се заканувал

Кандидат за градоначалник уценувал самохрана мајка дека ќе ѝ го одземе детето

Кандидат за градоначалник уценувал самохрана мајка дека ќе ѝ го одземе детето

Кандидатот за градоначалник на СДСМ за Општина Ново Село, Звонко Ангелов, брутално ја злоупотребил својата службена должност како вработен во Центарот за социјални работи во Струмица, пренесува „Нетпрес“, според чии информации, тој вршел притисок и се заканувал на самохрана мајка дека ќе ѝ го одземе детето. Жестокиот притисок и уцените се одвивале

Кандидатот за градоначалник на СДСМ во Ново Село уценувал самохрана мајка дека ќе и’ го одземе детето

Кандидатот за градоначалник на СДСМ во Ново Село уценувал самохрана мајка дека ќе и’ го одземе детето

Во општина Ново Село, кандидатот за градоначалник на СДСМ, Звонко Ангелов, брутално ја злоупотребил својата службена должност како вработен во центарот за социјални работи во Струмица. Според нашите информации, тој вршел притисок и се заканувал на самохрана мајка дека ќе и’ го одземе детето. Жестокиот притисок и уцените се одвивале во текот на неколку

(Aудио) Кандидатот за градоначалник на СДCM во Ново Село yцeнyвал caмохрана мајка дека ќе ѝ го одзeme детето

(Aудио) Кандидатот за градоначалник на СДCM во Ново Село yцeнyвал caмохрана мајка дека ќе ѝ го одзeme детето

Во општина Ново Село, кандидатот за градоначалник на СДСМ, Звонко Ангелов, брутално ја злоупотребил својата службена должност како вработен во центарот за социјални работи во Струмица. Според нашите информации, тој вршел притисок и се заканувал на самохрана мајка дека ќе и’ го одземе детето. Жестокиот притисок и уцените се одвивале во текот на неколку