притисни ентер »

Мицкоски: По 3-ти јануари имаме техничка влада и нова реалност
Мицкоски: По 3-ти јануари имаме техничка влада и нова реалност

Мицкоски: По 3-ти јануари имаме техничка влада и нова реалност

Имаме нова реалност. На 3 јануари имаме нов технички премиер, а по изборите и нова влада, изјави лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски по лидерската средба што попладнево се одржа на Вилата Водно. Тој оцени дека предвремените избори се неминовни и нагласи дека по нив ќе следи обнова на Македонија. За пописот, лидерот на ВМРО-ДПМНЕ рече дека опозицијата

Мицкоски: По 3 јануари имаме техничка влада и нова реалност

Мицкоски: По 3 јануари имаме техничка влада и нова реалност

Имаме нова реалност. На 3 јануари имаме нов технички премиер, а по изборите и нова влада, изјави лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски по лидерската средба што попладнево се одржа на Вилата Водно. Тој оцени дека предвремените избори се неминовни и нагласи дека по нив ќе следи обнова на Македонија. За пописот, лидерот на ВМРО-ДПМНЕ рече дека опозицијата

Мицкоски: По 3 јануари имаме техничка влада и нова реалност

Мицкоски: По 3 јануари имаме техничка влада и нова реалност

Имаме нова реалност. На 3 јануари имаме нов технички премиер, а по изборите и нова влада, изјави лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски по лидерската средба што попладнево се одржа на Вилата Водно. Тој оцени дека предвремените избори се неминовни и нагласи дека по нив ќе следи обнова на Македонија. За пописот, лидерот на ВМРО-ДПМНЕ рече дека опозицијата

Мицковски: Изборите се неминовни, за персонални решенија не разговаравме

Мицковски: Изборите се неминовни, за персонални решенија не разговаравме

Предвремените избори се неминовни по она што се случуваше во земјата, изјави лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски по лидерската средба што вечерва се одржа во вилата „Водно“ на иницијатива на претседателот Стево Пендаровски. Тој нагласи дека следуваат предвремени избори, по кои, како што рече, ќе следи обновата на државата и бескомпромисна работа

Мицкоски: Завршува арамилукот, срамот и неправдите од Заев

Мицкоски: Завршува арамилукот, срамот и неправдите од Заев

Завршува арамилукот, срамот, неправдите и назадувањето донесено од Зоран Заев и оваа влада. Ова го напиша лидерот на опозицијата, Христијан Мицкоски, вчера на Фејсбук. - Од 3 јануари техничка влада, на 12 април избори. Иако се тешки времиња изборот никогаш не бил појасен. Сите заедно одиме на голема победа која ќе ја донесе обновата на Македонија. За

Мицкоски: По 3 јануари имаме техничка влада и нова реалност

Мицкоски: По 3 јануари имаме техничка влада и нова реалност

Имаме нова реалност. На 3 јануари имаме нов технички премиер, а по изборите и нова влада, изјави лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски по лидерската средба што се одржа на Вилата Водно. Тој оцени дека предвремените избори се неминовни и нагласи дека по нив ќе следи обнова на Македонија. За пописот, лидерот на ВМРО-ДПМНЕ рече дека опозицијата има

Мицкоски: Изборите се неминовни

Мицкоски: Изборите се неминовни

„Предвремените избори се неминовни по она што се случуваше во земјата“, изјави лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски. Тој нагласи дека следуваат предвремени избори, по кои, како што рече, ќе следи обновата на државата и бескомпромисна работа со цел „Македонија да ја ставиме на брза лента“. „Имаме нова реалност. Реалноста е дека на 3 јануари 2020

Мицковски: Изборите се неминовни, за персонални решенија не разговаравме

Мицковски: Изборите се неминовни, за персонални решенија не разговаравме

Предвремените избори се неминовни по она што се случуваше во земјата, изјави лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски по лидерската средба што вечерва се одржа во вилата „Водно“ на иницијатива на претседателот Стево Пендаровски. Тој нагласи дека следуваат предвремени избори, по кои, како што рече, ќе следи обновата на државата и бескомпромисна работа

Заев: Избори на 12 април, ќе победиме заедно со граѓаните

Заев: Избори на 12 април, ќе победиме заедно со граѓаните

Лидерите на СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ, Зоран Заев и Христијан Мицкоски се огласија на Фејсбук по завршувањето на лидерската средба кај претседателот на државава, Стево Пендаровски. На лидерската средба е договорено предвремените парламентарни избори да се одржат на 12 април 2020 година. „Нашиот народ ќе си го потврди исправниот пат по кој тргна земјата. Тоа

Мицкоски: По 3 јануари имаме техничка влада и нова реалност

Мицкоски: По 3 јануари имаме техничка влада и нова реалност

Имаме нова реалност. На 3 јануари имаме нов технички премиер, а по изборите и нова влада, изјави лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски по лидерската средба што попладнево се одржа на Вилата Водно. Тој оцени дека предвремените избори се неминовни и нагласи дека по нив ќе следи обнова на Македонија. За пописот, лидерот на ВМРО-ДПМНЕ рече дека опозицијата